Ο Παπαστεργίου τρέχει τους πάντες …

apolonos-6

Ασταμάτητες συναντήσεις με φορείς & συλλόγους από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ

Το ερώτημα που έθεσε ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Δ. Παπαστεργίου προς τους δημότες του Δήμου Τρικκαίων, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη πριν από λίγες ημέρες, ήταν ένα και μοναδικό. «Θέλουμε έναν Δήμαρχο να αράξει ή έναν Δήμαρχο ν’ αλλάξει τον Δήμο…»

Σε αυτό το ερώτημα λοιπόν ο νεαρός υποψήφιος Δήμαρχος βάλθηκε να δώσει πειστικές απαντήσεις στους συνδημότες του, πραγματοποιώντας καθημερινά ουσιαστικές συναντήσεις με φορείς – συλλόγους – επαγγελματίες αλλά και με απλούς πολίτες του Δήμου.

byronos-7

Έτσι λοιπόν, χθες Δευτέρα, από νωρίς ξεκίνησε τις συναντήσεις του με τα μέλη του ΔΣ της ΔΕΥΑΤ, όπου ενημερώθηκε για την πορεία και τα προβλήματα της επιχείρησης, ακολούθως συναντήθηκε με το ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ του Ν. Τρικάλων με το οποίο συζήτησε θέματα που απασχολούν τελευταία τους εργαζόμενους στους ΟΤΑ, αμέσως μετά συναντήθηκε με μέλη του Συλλόγου Συνταξιούχων Αστυνομικών Ν. Τρικάλων, ακολούθησε αργά το μεσημέρι συνάντηση με τους καταστηματάρχες καφέ & εστίασης της «ερωτεύσιμης» οδού Ασκληπιού με κυρίαρχο θέμα τα προβλήματα της κατάληψης των κοινόχρηστων χώρων, στη συνέχεια συναντήθηκε με το ΔΣ του Φ.Ι.ΛΟ.Σ όπου ενημερώθηκε για το πολυποίκιλο έργο του πολύδραστου συνδέσμου της πόλης μας αλλά και τις δυσχέρειες που αντιμετωπίζει, και αργά το απόγευμα, συνοδευόμενος από μέλη του συνδυασμού του, επισκέφτηκε επιχειρήσεις και καταστήματα της οδού Γαριβάλδη-Βύρωνος και Απόλλωνος στο κέντρο της πόλης, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει μαζί τους για τα προβλήματα της αγοράς και να διανείμει το φυλλάδιο με το πρόγραμμα της «Επανεκκίνησης Τώρα». Φυσικά στα ενδιάμεσα, όλο και κάποιες εμβόλιμες συναντήσεις πραγματοποιεί εκτάκτως ο υποψήφιος Δήμαρχος !!

garivaldi-8

Αεικίνητος πραγματικά ο Παπαστεργίου, τρέχει τους πάντες, σε σημείο που αρκετοί σύμβουλοί τους αλλά και συνεργάτες του γραφείου του που τον ακολουθούν καθημερινά για τις ανάγκες της ενημέρωσης, να εύχονται επιτέλους να τελειώσει η προεκλογική περίοδος το συντομότερο !!!

filos-4

.