Ο ορισμός του επιτυχημένου Δημάρχου κατά τον Κώστα Μαράβα

«Ξαναχτυπά» μέσα από το διαδίκτυο ο Δήμαρχος Πύλης Κώστας Μαράβας και αυτή την φορά με έντονη διάθεση αυτοκριτικής και απολογισμού του έργου του στον Δήμο, «σκιαγραφεί» το πορτρέτο ενός επιτυχημένου Δημάρχου, όπως τουλάχιστον το αντιλαμβάνεται ο ίδιος, μέσα από τα δικά του μάτια και μετά από χρόνια εμπειρίας στην ενασχόληση με τα κοινά.

«Στην αυτοδιοικητική μου πορεία μέχρι σήμερα, έχω μάθει να είμαι εργατικός, ειλικρινής, υπεύθυνος και χρήσιμος στους συμπολίτες μου. Ενεργώ πάντα με βάση τη νομιμότητα και την τάξη. Ποτέ δεν με ενθουσίασαν οι κινήσεις δημιουργίας εντυπώσεων και οι μεγάλες κουβέντες, αντίθετα κυνηγούσα και κυνηγώ πάντα με πάθος την ουσία των πραγμάτων και την αλήθεια.

Και έτσι νομίζω πως πρέπει να είναι ένας σωστός και επιτυχημένος Δήμαρχος, να μάθει να ενεργεί δηλαδή με βάση τη νομιμότητα και το συμφέρον της τοπικής κοινωνίας και να μάθει επίσης να μην λογαριάζει το πολιτικό κόστος, όσο μεγάλο κι αν είναι αυτό.

Αυτές κατά τη γνώμη είναι οι βασικές αρχές που κάνουν ένα Δήμαρχο να ξεχωρίζει και να τον μνημονεύουν θετικά οι πολίτες».

Μαράβα… τα είπες όλα!