Συνήθως τα κρύα βράδια του χειμώνα, ένα ποτηράκι καλό λευκό ή κόκκινο κρασί με καλή παρέα είναι ότι καλύτερο. Ο γνωστός αμπελουργός-οινοποιός Νίκος Οικονόμου από το Μικρό Κεφαλόβρυσο, εδώ και χρόνια είναι άριστος γνώστης της καλής οινοποίησης. Ως ο πλέον ειδικός και κατάλληλος άνθρωπος, μας σύστησε ένα αγαθό το οποίο χωρίς μεγάλη παρέμβαση στην κυκλικότητα του και χωρίς την προσθήκη συντηρητικών βρίσκεται σε κάθε σπίτι.
Με το λευκό, το ροζέ κόκκινο και το ροζέ ημίγλυκο, η χωρική οινοποίηση βρίσκει την καλύτερη της μορφή, την πιο αγνή. Μια διαδικασία καθαρή κοντά στην παλαιά και παραδοσιακή οινοποίηση.
Στις αρκετές τεχνικές πληροφορίες που μας έδωσε, μας επισήμανε παράλληλα και ένα μεγάλο πρόβλημα στον τομέα του οίνου. Η έλλειψη εργατικών χεριών είναι γεγονός παρά τις ικανοποιητικές αμοιβές.
Επίσης όπως τόνισε στο trikalaIN.gr, θα ήταν ιδανικό να υπάρξει συστηματική μάθηση του οίνου, ώστε από μικροί να αποκτήσουμε παιδεία πάνω σε ένα προϊόν προϊστορικής παρουσίας. Μια κουλτούρα που μπορεί να αποτελεί κομμάτι μας, όμως με μια στόχευση και κατεύθυνση παιδευτική, η οποία θα διευρύνει τους ορίζοντες μικρών και μεγάλων από την διαχρονική αξία του σταφυλιού ως την κατανάλωση του οίνου με μέτρο.
Η ύπαρξη ενός προϊόντος πρώτης βαθμίδας ποιότητας από το οινοποιείο του Οικονόμου Νίκου, είναι το καλύτερο δώρο για τον εαυτό σας ή τους φίλους σας. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο 6978115809 και θα έχετε το καλύτερο κρασί στο τραπέζι σας, για να το απολαύσετε με την οικογένεια ή τους φίλους σας.