…ο όφις …ο οφιοφάγος… ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟΣ 19-02-2015

@ Τι θα ντυθούνε στις απόκριες οι Άρχοντες του νομού μας ; Αποκλειστικά βίντεο.

44489007

@ Βαυαρικό θέμα, και υπό τους ήχους μιας γερμανικής πόλκας διάλεξαν για τις απόκριες οι βουλευτές του ΣυΡιζΑ (Δριτσέλη Σιμορέλης, Παπαδόπουλος, Καπέλας και Κομπόλια). Με απόφαση της τοπικής οργάνωσης του ΣυΡιζΑ οι βουλευτές μας (εκλεγμένοι και υποψήφιοι), θα εμφανιστούν την Κυριακή πρωί στην κεντρική πλατεία. Αμέσως μετά θα αναχωρήσουν για το Μόναχο, για να εμφανιστούν σε καρναβαλικές εκδηλώσεις της Βαυαρικής κυβέρνησης, μεταφέροντας μήνυμα φιλίας στο γερμανικό λαό αλλά και το μήνυμα, να μη τα παίρνουν όλα σοβαρά. (Όταν λέγαμε ότι θα τους χορέψουμε, προφανώς εννοούσαμε ότι θα χορέψουμε εμείς).

{youtube}fmB5miijceU{/youtube}

@ Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κ. Σκρέκας ,συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Ειρήνη όπως πάντα, θα προτιμήσει να ντυθούν τηνέιτζερς.Το βράδυ του Σαββάτου θα παρευρεθούν σε bal-masqué στα βόρεια προάστια της πόλης ( Μεγάρχη) , ενώ τη Δευτέρα θα συνοδέψει με τη σύζυγό του, καρναβαλικό άρμα στην Κρήνη Τρικάλων με θέμα ’51 μέρες υπουργός’

{youtube}HVsfrmDd5vA{/youtube}

@ Εντυπωσιακή εμφάνιση αναμένεται να κάνει και ο δήμαρχος της πόλης μας Δ.Παπαστεργιου με τη σύζυγό του κ.Σούλα. Αφού σ’ αυτή την πόλη όποιος γουστάρει ότι θέλει κάνει, θα ξεδώσει με την καλή του στο bal masqué της λέσχης αξιωματικών. Γι’ αυτό το λόγο οι προετοιμασίες μετά διδασκάλου είναι εντατικές ,αφού μαθαίνω ότι η κ.Σούλα δεν τα παίρνει ντιπ.

{youtube}rFv5qTnOso0{/youtube}

@ Την πιο όμως εντυπωσιακή εμφάνιση θα έχουμε από την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων ( Μιχαλάκης, Μπάρδας, Μποτίνας,Τσίγκας,Γακόπουλος), οι οποίοι θα χορέψουν σε ρυθμούς Καν- Καν. Στο σχήμα δεν θα εμφανιστεί ο E. Ρεντζιάς (δεν βρέθηκε στολή ούτε γόβες στο νούμερο του) αλλά και ο Β.Αναγνωστόπουλος, οποίος εμφανίζεται χολωμένος ,επειδή δεν έγινε δεκτή η πρότασή του να ντυθούν νοσοκόμες. Και εδώ το σχήμα θα κάνει δύο εμφανίσεις μία στη λέσχη αξιωματικών και μία στο ημίχρονο του ποδοσφαιρικού αγώνα Τρίκαλα -Τσαριτσάνης σε ρόλο cheerleaders .
 

{youtube}pz4YlMNQPnc{/youtube}

                                                         @ ο όφις ο οφιοφάγος

ΣΗΜΕΙΩΣΗ.. Σχόλια και λεζάντες είναι αποτέλεσμα εξωτερίκευσης των «εσώψυχων» και σατιρικών επινοήσεών μας. Δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα. Να τα καταναλώσετε …με σύνεση!!!!

.