…ο όφις …ο οφιοφάγος… 04-03-2015

porse tomy

@Τόμμυ είμαστε μαζί σου, συνέχισε το βιολί σου….

@….. Δήμαρχε (σε προκάλεσα και στον χθεσινό όφη), εδώ, κάνε την πόλη μας,την πιο φιλική πόλη για τις Πόρσες και τους Porsche -άκηδες. Μη μασάς…

@… αντί λοιπόν να ευχαριστήσουμε, αυτά τα παιδιά των Πόρσες (όπως λέμε τα …παιδιά των λουλουδιών) που επέλεξαν τα Τρίκαλα για αυτή τους τη δραστηριότητα (ένα ποτάκι στο baccarat ), αντί να τους τιμήσουμε που ξόδεψαν τόσα χρήματα για να έρθουν για τόσο λίγες ώρες ενισχύοντας το τοπικό εισόδημα (σουβλάκια ,παιδάκια, ποτάκια, ξενοδοχειάκια, διοδιάκια ), εμείς αρχίσαμε τα κομπλεξικά μας.

@…και όλα αυτά , όταν μέσα στη ζοφερή μιζέρια που ζει όλη η χώρα, ανέτειλε μια ηλιαχτίδα και ένα μήνυμα αισιοδοξίας, ότι τελικά υπάρχουν και λεφτά!!!

@… όλα αυτά , όταν μια γενναία ομάδα παιδιών με θάρρος,δικαίωσε τον Βαρουφάκη, που θέλει να βάλει το φόρο επίδειξης προκλητικού πλούτου!!!!

@… όλα αυτά, όταν αυτά τα παιδιά, που μπορεί να είναι και τα παιδιά της διπλανής μας πόρτας, έκαναν τόσα χιλιόμετρα, για να αφήσουν τα καλά τους λεφταδάκια στα Τρικαλινά μαγαζιά αλλά και για να ενισχύσουν τα έσοδα της δημοτικής αρχής και της αστυνομίας, με τα πρόστιμα που τους έριξαν για την παράνομη κατάληψη κοινόχρηστου χώρου .

@… όλα αυτά, όταν τα παιδιά αυτά, δεν θέλησαν να επιβαρύνουν κανέναν, αφού ακόμη και την ιδιωτική τους φρουρά έφεραν, για να φυλάξουν τα αμαξάκια τους στην κεντρική πλατεία.

@ Προτείνω ανεπιφύλακτα στον φωτισμένο δήμαρχό μας:

@… αντί να ακούει τον κάθε Παπαθανάσιου και τον κάθε Μητσιούλη για ‘τα παιδιά που παίζουν βόλους στις πλατείες-μπίλιες και καρακαλτάκες τις λέγαμε αδελφέ μου Γεώργιε, και ποτέ δεν τις παίζαμε στην πλατειά -να κάνει ρήξη με τις αγκυλώσεις του χθες, και να ανακηρύξει την πόλη μας, την πιο φιλική πόλη για τις Porsche και τους Porsche -άκηδες .

@… μετά το πετυχημένο «Τρίκαλα η πόλη του τζάμπα Wi-Fi «,μετά το ανεπανάληπτο «η πόλη με τα λεωφορεία χωρίς οδηγό«, να προβληθεί και το μυθικό «Τρίκαλα η πόλη των Porsche».

@…Έτσι για να σκάσουν οι γείτονες μας Λαρισινοί που έχουν την πρωτοκαθεδρία στις Porsche-Kayen.

@… επίσης η δημοτική αρχή, να οργανώσει ένα πρόγραμμα φιλοξενίας των Porsche –άκηδων σε τρικαλινές οικογένειες, για να μη γυρνάν τα παιδιά ξημερώματα στην Αθήνα, ενώ στη περίπτωση που δεν θα υπάρχει ανταπόκριση, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Ευαισθησίας κ. Αναστασίου να χορηγήσει 20 κρεβάτια στο ίδρυμα για τη φιλοξενία άστεγων (Νοσοκομείο).

@…πρόσθετα να αποφασίσει την διανυκτέρευση του κοινωνικού παντοπωλείου, τις ώρες που ο «ΤζΊμμυς», θα είναι κλειστός, έτσι ώστε να καλύπτονται οι ανάγκες των φιλοξενουμένων σε ξηρά τροφή (για να μη τους θερίσουν …τα «ξύδια»!)

@… ακόμη προτείνω η δημοτική αρχή να κάνει έκπτωση20 % στην περίπτωση της άμεσης καταβολής των προστίμων κατάληψης της πλατείας από τις Πόρσε.

@… τέλος προτείνω στους φιλοξενούμενους, αντί να χρησιμοποιούν ιδιωτική σεκιούριτι για τη φύλαξη των αυτοκινήτων τους, το έργο αυτό να το αναλάβει η δημοτική αρχή συνεπικουρούμενη από το άγημα της ΣΜΥτο οποίο είναι επιφορτισμένο με την έπαρση και την υποστολή της σημαίας μας στην κεντρική πλατεία , υπό την γενικότερη επίβλεψη των αντιδημάρχων Κυρίτση και Κωτούλα.

@…μόνο έτσι θα μπορέσουμε να αισθανθούμε,ότι η ανάπτυξη έρχεται,και ότι κάτι αλλάζει.Άλλωστε και ο παλιατζής του μέλλοντος, όπως ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ oι Ράδιο Αρβύλα, με Porsche θα κάνει τη δουλειά του.

{youtube}Q4rtoUJXjCA{/youtube}

                                          @ ο όφις ο οφιοφάγος

ΣΗΜΕΙΩΣΗ.. Σχόλια και λεζάντες είναι αποτέλεσμα εξωτερίκευσης των «εσώψυχων» και σατιρικών επινοήσεών μας. Δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα. Να τα καταναλώσετε …με σύνεση!!!!

.