…ο όφις …ο οφιοφάγος… 28/01/2015

@… Κι όμως, τα ρούχα της Ζωής Κωνσταντοπούλου είναι πρόταση γνωστής σχεδιάστριας [εικόνες] .Δεν τα φόρεσε τυχαία…

29eae L

@… ιδού φωτογραφία από την τότε επίδειξη της πασίγνωστης σχεδιάστριας Diane Von Furstenburg ,όπου παρουσιάστηκε ένα ανάλογο σύνολο με αυτό που επέλεξε να φορέσει χθες, η νέα Πρόεδρος της Βουλής.

4455667

@... που να καταλάβετε ρέ γκαφάλια από μόδα. Δεν κατάλαβα… τι περιμένατε να δείτε… με ταγάρια;

@ Μετά την στιλιστική επανάσταση της κυρίας Κωνσταντοπούλου στην ορκωμοσία, αναμένεται ανάλογη στιλιστική προσαρμογή της κυρίας Δριτσέλη.

44556678

@...ηδη η συντρόφισσα της παρακάτω παραγράφου, έκανε την προσαρμογή της,και μάλιστα για τις ανάγκες της προεκλογικής περιόδου.

@… ιδου το αποτελεσμα..Πως είμεθα πριν..

445566789

@… και πως εμεταβλήθημεν μετά…

4455667891

@…Είδα στην παράδοση του Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, πίσω από τον Καμμένο, τον πρώην υπουργό υγείας, δεινό κυνηγό, λάτρη των βουνών των Τρικάλων, και φίλο του πολιτευτή μας κ Κ.Πατέρα ,τον Λαμιώτη Θανάση Γιαννόπουλο

@…ρε πλάκα θ’αχει … η μοναδική πρόσβαση του νομού μας στην κυβέρνηση, να είναι ο Κώστας Πατέρας. Θα γεμίσει το φαρμακείο του από ραβασάκια μεταθέσεων προς τον υπουργό Εθνικής Αμυνας.

@… Και ξαφνικά στον αέρα όλα τα μεγάλα έργα της Θεσσαλίας. Ο Αχελώος θα έχει απέναντί του έναν πολέμιο του ,το νέο υπουργό Γ.Τσιρώνη, ιδρυτικό μέλος των οικολόγων πράσινων, ο δε Ε65 ,τον νέο υπουργό υποδομών και πρόεδρο του ΤΕΕ Κ. Στρίντζη ο οποίους θα επανεξετάσει όπως λέει όλα τα εργα.

44556678910

@… ο Κωστής Σκρέκας παρέδωσε το υπουργείο του. Τίτλοι τέλος στην ταινία …Υπουργός για 59 ημέρες… Ελπίζει σε συνέχεια.(Νο 2)

                                                             @ ο όφις ο οφιοφάγος

ΣΗΜΕΙΩΣΗ.. Σχόλια και λεζάντες είναι είναι αποτέλεσμα εξωτερίκευσης των «εσώψυχων» και σατιρικών επινοήσεών μας. Δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα. Να τα καταναλώσετε …με σύνεση!!!!

.

.