…ο όφις …ο οφιοφάγος… 13 Ιουνίου 2014

ofi3 copy

@ ραγδαίες οι πολιτικές εξελίξεις στη ΝΟΔΕ μετά τον τελευταίο ανασχηματισμό. Όπως αποκαλύπτει ο όφις του TrikalaIN, ο Μουζακιάρης τελεί υπό παραίτηση (εδώ η επιστολή που έστειλε στη Συγγρού), ο Τρικάλης ζητά να οριστεί ο Χατζηγάκης εξωκοινοβουλευτικός υπουργός, αφού δεν …μπόρεσαν οι τρεις εκλεγμένοι βουλευτές!!!!

@ ο Τρέλλης τρελαίνεται στη ιδέα ότι έμεινε «ορφανός» ο νομός, και ζήτα παλλαϊκό συλλαλητήριο κατά τα πρότυπα της διεκδίκησης του ΤΕΦΑΑ, με την συμμετοχή και του …Κλήρου!!!

@ … ο Βλαχογιάννης όπως προβλέψαμε σκαρφάλωσε στα κεραμίδια.

@ πληροφορίες λένε ότι τη σκάλα για να ανέβει στα κεραμίδια την κρατούσε ο Μουζακιάρης, ενώ διαψεύδεται ότι ο Ταμήλος διέθεσε δική του σκάλα ( πτυσσόμενη, για να την παίρνει και στην Αθήνα) την οποία είχε αλείψει … με γράσο.

@ αυτoί οι έρωτες δεν κρύβονται!!! Στουρνάρας – Χαρδούβελης… ένα σώμα, ένα στόμα μια ψυχή ….μια φωνή!!

ofi2

@ και φυσικά …μια πολιτική

@ λέω να ασχοληθώ και σήμερα, καλοκαίρι πιά, με τις ενδυματολογικές περιπέτειες – περιπλανήσεις των πρώτων κυριών του Νομού μας…

@ … άρχισα χτες με την Κοκκινοσκουφίτσα Δριτσέλη και με την ενδυματολογική προσπάθειά της, να εξιτάρει το κακό λύκο Δημήτρη Παπαθανασίου.

of 6

@ σήμερα σας έχω ‘Στέλλα Ντούβλη –Ταμήλου, από την τελευταία απόβασή της, με τον Μιχάλη, στη Πιαλεία..

@ …η πλωτάρχης Στέλλα, θριάμβευσε με τα ναυτικά της, ενώ μάγεψε τα πλήθη που παραληρούσαν την ώρα που ζητούσαν να γίνει ή Πιαλεία …. το επίνειο του Κόζιακα.

pialeia asklipios

@ … και εδώ που πιάσαμε τη Στέλλα να πω ότι έχουμε ανακατατάξεις στις δραστηριότητες των γυναικών των βουλευτών μας. Κεφάλι έχει πάρει εδώ και καιρό η Στέλλα, τόσο στο Facebook, όσο και στις εκδηλώσεις αλλά και στις τελετές.

ofi6

@ σαν να ξεψάρωσαν οι νέοι δημοτικοί σύμβουλοι του Παπαστεργίου, και άρχισαν να συζητούν …τα οφίτσια!

ofi4

@ εγώ πάντως βλέπω, διευθυντή της δημοτικής Φιλαρμονικής τον Τόμμυ Κυρίτση, οποίος και θέλει να της αλλάξει … χαρακτήρα. Από φιλαρμονική, θέλει να την μετατρέψει σε συμφωνική ορχήστρα δωματίου!

@ τι είπε αθεόφοβος Ταμήλος, σχολιάζοντας την είδηση του Trikala- Voice, ότι ο Μαγκούφης βρίσκεται για μεροκάματο στη Γερμανία!!!!! Έγραψε λοιπόν στο Facebook, κάτω από την είδηση τα εξής … «για να καταλάβουν κάποιοι καχύποπτοι, ότι ακόμη και αν είσαι 15 χρόνια βουλευτής, πλούσιος δεν γίνεσαι…»

ofi5

@ … ειλικρινά μου ήρθε να βάλω τα κλάματα. Πρώτον, μήπως και ο Μιχάλης αρχίσει τα… «μανούλα, μανούλα θα πάω στα ξένα» και δεύτερον, που δεν θα μπορέσει ποτέ να γίνει πλούσιος…

@ αν ήταν τα πράγματα λίγο καλύτερα, θα πρότεινα έρανο για τους κακόμοιρους τους βουλευτές μας, αφού με τα 120.000 τον χρόνο, ή με τα 2 εκατομμύρια ευρώ που παίρνουν στα 15 χρόνια, αναγκάζονται και ξενιτεύονται στη Γερμανία, την ώρα που η χώρα μας αναζητά πολύτιμα εθνικά κεφάλια!!!!!

 

@ ο όφις ο κεραμιδόγατος

.