…ο όφις …ο οφιοφάγος… 11 Iουνίου 2014

 mouzak 134

@ Αποκλειστικό!!!! Ο όφις σήμερα αποκαλύπτει τι θα γράφει o Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Νίκος Μουζακιάρης, στην επιστολή – διάβημα –διαμαρτυρία προς το Μαξίμου και τον Αντώνη Σαμαρά, για τον πρόσφατο ανασχηματισμό.

@ «αγαπητέ συμμαχητή Αντώνιε

Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε τα ονόματα των νέων υπουργών της κυβέρνησης Μας.

Δυστυχώς, και παρά το γεγονός ότι στο νομό Τρικάλων πήραμε και τους τέσσερις δήμους, κανένας τρικαλινός βουλευτής δεν συμμετέχει στη νέα κυβέρνηση.

Δυστυχώς κ Πρωθυπουργέ, παραπλανηθήκατε από τη φωτογραφία που σας έστειλαν, και η οποία εμφανίζει τον Ηλία Βλαχογιάννη να παίζει τάβλι με τον Ευριπίδη Στυλιανίδη. Σας διαβεβαιώνω, ύστερα και από προσωπική μου έρευνα, ότι τουλάχιστον ο Ηλίας Βλαχογιάννης δεν συκοφάντησε ούτε Εσάς ούτε την κυβέρνηση Μας.

Τουναντίον, μόνο καλές κουβέντες είχε να πει. Επιπλέον, δεν εκτιμήσατε ότι ο Ηλίας Βλαχογιάννης με το τάβλι και τη δηλωτή βγήκε τόσες φορές Νομάρχης μας, και πρόσφατα πρώτος βουλευτής, όπως επίσης και ότι βρίσκεται στην πρώτη πεντάδα των ρητόρων βουλευτών του κόμματος μας.

Δυστυχώς, δεν εκτιμήσατε ότι ο Κώστας Σκρέκας, βρέθηκε στην πρώτη τριάδα των βουλευτών προς υπουργοποίηση, σύμφωνα και με την πανελλαδική δημοσκόπηση του parapolitika .gr (μετά τον Βορίδη και την Πατριανάκου), ενώ ήταν ο μοναδικός τρικαλινός που συμμετείχε στην δημοσκόπηση.

Επίσης, ότι πρώτευε στην αντίστοιχη δημοσκόπηση του trikalaIN.gr (για την ακρίβεια πρώτος βγήκε ο κανένας με 59%, δεύτερος ο Σκρέκας με 20%, τρίτος ο Βλαχογιάννης με 14% και τελευταίος ο Ταμήλος με 8%).

Τουναντίον λάβατε σοβαρά υπόψη σας, μια ατυχή δήλωσή του, ότι τάσσεται υπέρ του ασυμβίβαστου βουλευτή και υπουργού, και ότι τελικά προτιμά το βουλευτιλίκι απ’ το υπουργιλίκι. Σας διαβεβαιώνω, ότι διακηρύττει πίστη σε Εσάς και στην Κυβέρνηση Μας. (ΣΣ: η αλήθεια είναι ότι έχει ξεπεράσει και τον Μπαλούρδο της Ελληνοφρένειας όταν ακούγεται το όνομα Σας. Δεν σηκώνεται απλά από την θέση του, τραμπολίνο κάνει με το που ακούει «Σαμαράς», ακόμη και αν πρόκειται για τον …Τρύφωνα!!!)

Δυστυχώς επίσης, δεν εκτιμήθηκε η συνεχής διεύρυνση της δημοφιλίας του Μιχάλη Ταμήλου, παρά το γεγονός ότι αυτή την περίοδο δεν τον «παίζουν» οι Ραδιο Αρβύλα-Αμάν. Σας διαβεβαιώνω ότι οι αυτοδιοικητικοί του νομού μας, άντλησαν δυνάμεις από την δημοφιλία του, ενώ σε πάρα πολλές περιπτώσεις χρησιμοποιήθηκε ως guest στις προεκλογικές ομιλίες τους.

Επειδή, ύστερα από όλα αυτά, φαίνεται ότι μας θεωρείτε δεδομένους, θα ήθελα να σας παρακαλέσω, στον επόμενο ανασχηματισμό, να συμμετέχουν Τρικαλινοί βουλευτές (αν είναι δυνατόν και οι τρεις), για να μην έχουμε προβλήματα.

Έμπλεος απογοήτευσης

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς από τα δοκιμαζόμενα Τρίκαλα

                                                       Νίκος Μουζακίαρης
                                                       Πρόεδρος ΝΟΔΕ »

 

@ υποσημείωση όφη……

αν όλα αυτά, όπως μου τα σφύριξαν, περιλαμβάνονται στην επιστολή, συγχαρητήρια στον συντάκτη και την προσυπογράφω μέχρι …κεραίας!!!

Διαφωνώ μόνο στο εξής σημείο:

Βρε παιδιά καλά όλα, εκείνο το ότι πήρατε τους τέσσερους δήμους, το γράφετε για καλό η για κακό;;;;;;;

Δεν ξέρετε ότι οι υπουργοί τοποθετούνται κυρίως εκεί όπου υπάρχει πρόβλημα;;;;; ΔΕΣ Ντινόπουλος, Βούλτεψη, Βορίδης, Γακουμάτος.
Όλοι της Β’ Αθηνών !!!!

…να μη μας διαφεύγει και ο Έβρος που πέτυχε στον ανασχηματισμό το …3 στα 3!!!!

Εμείς στα Τρίκαλα, προς το παρόν «κρατάμε» σταθερά…τα τρία!!!!!

                                                           @ ο οφις ο αποκαλυπτικός

.