…ο όφις …ο οφιοφάγος…

mp ofis

@  ΕΚΤΑΚΤΟ…Ξαναγίνεται ο αγώνας μπάσκετ Παναθηναϊκού – Ολυμπιακού αύριο στο ΟΑΚΑ για μία σειρά από λόγους σύμφωνα και με έγκυρες πληροφορίες του NEWSIT,:

@ 1. Ο πρόεδρος του ΠΑΟ ζήτησε να ξαναγίνει το ματς γιατί στον πάγκο κάθονταν 29 άτομα του νικητή Ολυμπιακού, έναντι μόλις 22 των γηπεδούχων, όπως και προβλέπεται.

@ 2. Ο δεύτερος λόγος επανάληψης είναι ότι οι παίκτες του Ολυμπιακού είχαν χρόνια να κερδίσουν στο ΟΑΚΑ τους αντιπάλους τους και είχαν ξεχάσει πώς είναι να πανηγυρίζουν και είδαμε τους πιο υποτονικούς πανηγυρισμούς που έγιναν ποτέ.

@ 3. Στον αυριανό αγώνα θα παρευρεθεί η Ελεωνόρα Μελέτη με προκλητικό ντεκολτέ, που δεν ήταν στο ΟΑΚΑ την Πέμπτη με αποτέλεσμα οι παίκτες του Ολυμπιακού να στρέψουν την προσοχή όλη στον αγώνα και όχι στα στήθη της παρουσιάστριας .

eleonora ofis

@ 4. Όπως γράφτηκε στο φύλλο αγώνα ο Δ. Γιαννακόπουλος κατά την εκτέλεση βολών του Ολυμπιακού πέταξε διαμαρτυρόμενος τρία χαρτονομίσματα των 50 ευρώ σε έναν από τους διαιτητές , χωρίς όμως αυτός να σκύψει να τα πάρει. Θα το κάνει όμως στον αυριανό αγώνα και θα τον δούμε όλοι, 7.45 στον ΟΑΚΑ με τον ίδιο σπίκερ για να χαρεί , αφού φάνηκε πολύ στενοχωρημένος από το τελικό αποτέλεσμα και τώρα μάλλον θα ευχαριστηθεί .

@ συνεχίζεται η ξευτίλα με τις εκλογικές δαπάνες των υποψήφιων δημάρχων

@ μου σφύριξαν ότι,  υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος δήλωσε περισσότερα απ αυτά που δήλωσε ο υποψήφιος δήμαρχος του!!!

@ μη σας πάει το μυαλό στον Μαρινάκη. Εδώ που τα λέμε,   υπάρχει περίπτωση ο Μαρινάκης να δηλώσει λιγότερες δαπάνες από το Μώραλη. Πέρα από το γεγονός, ότι όλοι λένε  ότι αυτός κέρδισε τον Πειραιά, και ότι αυτός είναι ο πραγματικός δήμαρχος!!!!

pao ofis

@ αλήθεια,  τώρα που είπα Μαρινάκης. Εκείνο το Παναθηναϊκό κίνημα πόσους ψήφους πήρε στην επικράτεια;

Θα σας το πω εγώ. 42.044 ψήφοι  και ποσοστό 0,74%. Θαυμάστε τον λαό των πράσινων!!!!!

@ ξέρετε βαζελάκια πόσα πήρε ο Μαρινάκης (# Μώραλης);  42 145 ψηφαλάκια.  Oσα πήρατε σε όλη την Ελλάδα, πήραμε εμείς μόνο …στο λιμάνι!

ofis35 copy

 

@ και είχαμε απέναντί μας κυβερνήσεις, κόμματα διαόλια και στριβόλια…

 

Άντε γεια τώρα!!!!!

 

 

                                                                     @ ο όφις ο οφιοφαγος