…ο όφις …ο οφιοφάγος…

mar1

@ ο όφις αποκαλύπτει γιατί  κέρδισε ο Μαράβας !!! . Η απάντηση στη φωτό από την προεκλογική του επίσκεψη  στην εμπόλεμη ζώνη του Μυροφύλου.. Μεγάλες στιγμές της ιστορίας μας. Στιγμές αφοσίωσης,  λατρείας ,αποθέωσης

@ σας γράφω από το χωριό μου, όπου πήγα ως ετεροδημότης, και ..φλόμωσα.. στις ρακές από τα κεράσματα των  υποψηφίων.

@ ξέρω ότι σας έλειψε το δηλητήριο μου, αλλά πέρα του ότι όφειλα να ασκήσω  τα εκλογικά μου δικαιώματά, η απουσία μου βόλεψε και το διαχειριστή μου  (trikalaIN)

raki 1

@ άκουσον άκουσον… ο αθεόφοβος. Μου ζήτησε να εξαφανιστώ στην προεκλογική περίοδο, για να μην γράφω κακίες, αφού όπως μου είπε ,δεν τις αντέχουν οι υποψήφιοι, αλλά και γιατί φοβόταν,  μήπως ανατραπεί κανένα αποτέλεσμα .

@ χα χα χα !!!  αναγκάστηκα να συμφωνήσω. αφού όσα λέγονται και όσα γράφονται αυτές τις ημέρες τελούν  υπό υπαγόρευση και τιμολόγηση

@  του αντιπρότεινα όμως,  να κάνει μια στήλη προσαρμοσμένη στις ημέρες, με τον τίτλο …ο σαλιάρης

@ ο διαχειριστής μου το βρήκε αποκρουστικό και επέλεξε να με απολύσει  μέχρι να τελειώσει η προεκλογική περίοδος. (απολυμένος ορισμένου χρόνου )

@ το δηλητήριο τον έτσουζε, το σάλιο το βρήκε αηδιαστικό. Ο άνθρωπος δεν τρώγεται…

@ βρίσκω λοιπόν την ευκαιρία ,να ενημερώσω τόσο τον ίδιο, όσο και τους αναγνώστες του trikalaIN, είναι ότι από τη Δευτέρα θα  επιστρέψω με μπόλικο δηλητήριο. Πιστέψτε με ,θα γίνει της Δευτέρας.

@ αλλά και με ένα  video (σκηνές παραπλεύρως) ,όπως αυτό του Θεοδωράκη ( ζήλεψα ). Σεξισμός είπατε του Θοδωράκη , ανατριχι-σμός θα λέμε  του όφη .

{youtube}xo1YDcPtOdw{/youtube}

@ αγαπητοί  δηλητηριασμένοι  και μη, καλό βόλι. Ψηφίστε έτσι,  ώστε να μετανιώσετε λιγότερο.. Και μακριά από τους δημοσκόπους ,τους εκδότες ,τους διαχειριστές ,και τους παπαγάλους.

@ πάντως θα ήθελα να σας εκμυστηρευτώ ότι δεν γουστάρω καθόλου τις εκλογές. Και αυτό γιατί αλλοιώνουν τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων.

                                                                         

                @ ο όφις..  ο απολυμένος ορισμένου χρόνου …

.