…ο όφις …ο οφιοφάγος… Σάββατο 10/05/2014

MARCUS

@ o Ταμήλος ξαναγράφει την ιστορία, αφού αποδεικνύει και μάλιστα στη Βουλή ,ότι ο Όμηρος εδώ και 3000 χρόνια , μας έλεγε ψέματα . Ότι δήθεν η Πηνελόπη ,ήταν η γυναίκα του Οδυσσέα. Και όμως η ιστορία είναι γεμάτη από ψέματα. Ήταν η Κλεοπάτρα.

@  έχω βάσιμες υποψίες ,πως  με αυτή την άποψη , συμφωνεί και η Ρεπούση της ΔΗΜΑΡ

@ και εδώ που τα λέμε βρε ανιστόρητοι , που ξέρετε ότι η Κλεοπάτρα , δεν είχε και αυτή μνηστήρες.

@ δεν διαβάζετε εκείνο τον έρημο τον Πλούταρχο. Κτι παραπάνω ξέρει.

@ και δεν μου λετε .Εκείνον το γιο της , τον Πτολεμαίο τον Καισαρίωνα ,με ποιον το έκανε. Αφού ήταν γνωστό ότι ο Καίσαρας ήταν σε εκστρατεία .

@ κυκλοφορεί στο διαδίκτυο ως ανέκδοτο. Ξέρετε γιατί ο Ταμήλος είπε στο βήμα της βουλής , ότι ο Οδυσσέας εκδικήθηκε τους μνηστήρες της Κλεοπάτρας. Γιατί ήταν παρέα με τον Αστερίξ..

{youtube}R39hpNR6aUY{/youtube}

@ στο μνημόσυνο Καραμανλή ο Βλαχογιάννης. Και με δελτίο τύπου μάλιστα, στο όποιο με φωτό  λέει ,ότι ήταν στο πλευρό του Κώστα Καραμανλή . Από το πλευρό του Αντώνη , δεν είχε τίποτα;

@ Ηλια άφησε τους.  Καλά κάνεις και κρατάς  επαφή. Που ξέρεις τι γίνεται :

 @ εγώ πάντως  σας το είπα. Ο Σκρέκας και ο Ταμήλος  θα γίνουν οι πιο φανατικοί  Σαμαρικοί.. Σημειώνω ότι το μάτι μου ,δεν τους πήρε στο μνημόσυνο Καραμανλή . Επίσης δεν  είδα Δελτίο Τύπου για την παρουσία τους,

@ ποιος εγκέφαλος του Δήμου ,μάζεψε όλα τα φίλια ,μέχρι αποδείξεως του εναντίον , εκλογικά κέντρα μαζί

periptera1 1

@ σε απόσταση αναπνοής ( η και βολής ) τα εκλογικά περίπτερα του Μητσιούλη  ,του Χατζηγάκη , των ΑΝΕΛ , του Παπαστεργίου και του Λιούτα..

@ θέλεις κάποιος να πάει  σε κάποιον ,και θα πρέπει να περάσει από όλους

@ θα πας σε έναν και θα παρεξηγιούνται οι άλλοι.

@ τελικά θα πέσει η κυβέρνηση. Μπορεί να πάρει μια απόφαση ο Βενιζέλος

@ ανεβαίνει η θερμοκρασία , αρχίζουν τα μπάνια από αύριο. Αν και θα πρέπει να κάψεις , το μισό μέρισμα , σε βενζίνες , για φαγητό δίπλα στην παραλία

201405070658077161

 @  άκου τι βρήκαν να πουν οι αντίπαλοι Αγοραστού. Ότι δήθεν ο περιφερειάρχης μας παριστάνει τον καπετάνιο ,ενώ δε ξέρει μπάνιο. Τους πληροφορώ ότι είναι δελφίνι. Πρωτιά είχε τους μαθητικούς αγώνες στο ανάσκελο .

 

 

                                                       @ ο οφις ο ανιστόρητος.

.