…ο όφις …ο οφιοφάγος… 28/03

atm trapezas 14

@ θα στηρίξουν οι ΑΝΕΛ τον Αγοραστό. Δύσκολο το βλέπω. Ιδίως μετά το επεισόδιο Αγορίτσα- Μιχαλάκη και την δήλωση Αγορίτσα ..θα μας βρίσκετε μπροστά. Μιλάω πάντα για το δεύτερο γύρο.

@ να ζητήσει συγγνώμη ο Σαμαράς από τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ. Τάδε έφη η Σούλα η αειθαλής. Πάλι καλά που δεν ζήτησε να κάνει .. ο λαός μετάνοιες στα πόδια της…..ΕΛΕΟΣ……

@ λουκέτο πάλι λέει στα φαρμακεία.Τόσα λουκέτα που έχουν πέσει απορώ πως ξανανοίγουν.

@ ποιον βουλευτή κατηγορεί ασυστόλως ..όπου βρεθεί …για τις αυτοδιοικητικές επιλογές του… πρόεδρος τοπικής οργάνωσης μεγάλου κόμματος. Άμα πιάσει όμως το χάλι του ο βουλευτής …ποιος τον γλυτώνει. Τον βλέπω να ανεβαίνει στις κολώνες( του ΟΤΕ που δε έχουν και τάση)

@ ποιος πρόεδρος τοπικής οργάνωσης,επίσης μεγάλου κόμματος,απειλεί με διαγραφή μέλος της τοπικής οργάνωσης, επειδή συχνάζει σε εκλογικό κέντρο, ομοϊδεάτη παρακαλώ ,υποψηφίου δημάρχου με τον πρόεδρο.

@ ρε μπας και δεν είπε κανένας ακόμη στο Μαράβα, πόσα ονόματα χρειάζεται για να κλείσει τον συνδυασμό του. Που τους βρίσκει όλους αυτούς που ανακοινώνει ; Στο τέλος θα αρχίσει να δανείζει και σε άλλους που έχουν πρόβλημα .

@ Πάγκαλος : όλη η σαβούρα του ΠΑΣΟΚ πήγε στο ΣΥΡΙΖΑ. Και στο ΠΑΣΟΚ έμεινε- εμείς συμπληρώνουμε- μόλις το 3%. Από το 43% στο 3%. Δηλαδή σύμφωνα με Πάγκαλο, το 40% του εκλογικού σώματος ήταν σαβούρα. Αυτό είναι που λένε σεβασμός στον πολίτη και στη κρίση του.

@ ο Γιώργος Καπέλος θα μιλήσει μετά την ανακοίνωση του ονόματός του από την Λάππα…. ολοκλήρωσε τις επαφές του και κατέληξε!!!!

@ η εξουσία… είναι πάντα ισχυρή… σήμερα στέλεχος της τοπικής αυτοδιοίκησης παρκάρισε στη Κονδύλη κατέβηκε πήγε στο ΑΤΜ τράπεζας, πήρε χρήματα…. Και ας περίμεναν οι άλλοι.

@ θα προλάβει ο Δημήτρης Παπαστεργίου να ανακοινώσει όλα τα ονόματα των υποψηφίων του μέχρι τις εκλογές, εάν πάει με αυτόν τον ρυθμό ;;;;

@ Έγινε χαμός στα Τρίκαλα…. γιατί;;;;;  αποσύρει το ενδιαφέρον του να είναι υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης με τον συνδυασμό «Θεσσαλών Συμπολιτεία» με επικεφαλής τον Νίκο Τσιλιμίγκα, ο Τρικαλινός οδοντίατρος και στέλεχος της ΔΗΜ.ΑΡ Παναγιώτης Τσιάρας.

.

 

.