…ο όφις …ο οφιοφάγος…

euro 100

@ ο φίλος μου ο Θανάσης Πλαβός … είναι τελικά υποψήφιος με τον συνδυασμό του Κουφογάζου… και είναι πενταετία να φανταστείτε !!!!

@ από καρδιάς εύχομαι να εκλεγεί… ποιος ξέρει «εργολάβος» εγώ , καλός επαγγελματίας της πολιτικής, ο Θανάσης … μπορεί να συναντηθούμε!!!!

@ ακούγεται για ΜΕΓΑΛΗ μεταγραφή στο δήμο Τρικκαίων!!!!!

@ Χρήστος Λάππας :«Ὅστις θέλει ὀπίσω μου ἐλθεῖν, ἀπαρνησάσθω ἑαυτόν καί ἀράτω τόν σταυρόν αὐτοῦ καί ἀκολουθήτω μοι» (Μάρκ. η΄ 34).

@ Κατσίβελος Βύρων : Ακούσαμε από τον κ. Κουφογάζο και από κάποια «παπαγαλάκια» πως μείωσαν το χρέος από 17 εκ ευρώ σε 4,5 σε 6,5 σε 8 και κάθε φορά ακούμε ο καθένας να λέει ότι του καπνίσει. Αλήθεια σε ποιους απευθύνονται;; Τόσο υποβαθμίζουν την νοημοσύνη όλων;

@ να θυμίσουμε στον κ. Κατσίβελο πως τα ίδια λέει ο Λάππας για το δήμο Τρικκαίων και ο Σακελλαρίου για το δήμο Καλαμπάκας!!!!

@ μνημονιακή υποχρέωση… αλλάξαμε δανιστή λέει ο Μιχάλης Μπάρδας… 10 εκ παραμένουν ως χρέος … για το δήμο Τρικκαίων… απλά πληρώσαμε τα ληξιπρόθεσμα…

@ και το νοικοκυρέψαμε το δήμο, τι είναι αυτό που λένε οι τρικαλινοί δήμαρχοι;;;;;

@ λάμπες δεν μπορούσαν να αλλάξουν… τα χόρτα δεν μπορούσαν να τα κόψουν… τώρα μαθαίνουμε πως το χρέος παραμένει…. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΟΥΝ;;;

@ τη Μ. Δευτέρα 14 Απριλίου πρόκειται να επισκεφτεί την πόλη μας ο επικεφαλής του ΣΧΕΔΙΟΥ Β Αλέκος Αλαβάνος… γι΄αυτό δεν έρχεται στα Τρίκαλα ο Τσίπρας;;; (μαθαίνω θα πάει Καρδίτσα και Λάρισα)

.

.