Ο “νεότερος” Ζορμπάς στη Σουίτα Art Cafe

lekkas vasilis

Ο Βασίλης Λέκκας στα Τρίκαλα

«Νεότερο Ζορμπά» τον αποκάλεσε ο Μίκης Θεοδωράκης και ο Βασίλης Λέκκας στέκει πάντα όρθιος με στόχο του την μετάδοση της Ελληνικής μουσικής και του Ελληνικού Οικουμενικού Λόγου. Έτσι όπως τα διδάχτηκε μέσα από της κορυφαίες συνεργασίες του με συνθέτες και ποιητές που έπλασαν και συνεχίζουν να πλάθουν την νεότερη μυθολογία του τόπου μας.

Ροκ και κλασσικός μαζί. Θεατρικός, επικός αλλά συνάμα Δωρικός και απέριττος, ο μεγάλος ερμηνευτής των Χατζηδάκι, θεοδωράκη αλλά και πολλών άλλων, συνεχίζει ακόμη και σήμερα, όπου κι αν βρίσκεται στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό, να ξεσηκώνει το ακροατήριό του μ’ έναν απαράμιλλο τρόπο.

Ο γνωστός Έλληνας ερμηνευτής, θα βρεθεί για μια και μοναδική βραδιά, την Πέμπτη 15 Ιανουαρίου στην πόλη μας, για την καθιερωμένη, ετήσια συναυλία του στη Σουίτα Art cafe, ξεσηκώνοντάς μας ακόμη μια φορά, με τις καλύτερες στιγμές της Ελληνικής μουσικής.

Η έναρξη είναι στις 10.00 μ.μ. και το εισιτήριο 10 ευρώ. Για κρατήσεις θέσεων, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τους διοργανωτές στο 24310 20676.

.