Ο Μιχάλης Λάππας επόμενος Πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Τρικκαίων;

 

Είχαν κάθε λόγο να είναι χαμογελαστοί ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου και ο Δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας Μιχάλης Λάππας, κατά την χθεσινή τελετή λήξης του «Μύλου των Ξωτικών» στο πάρκο Ματσόπουλου.

Παρά το τσουχτερό κρύο που επικρατούσε, ήταν εκεί και οι δύο με όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ για το κρύο, για να γιορτάσουν και την φετινή μεγάλη επιτυχία των «Ξωτικών και των Πειρατών» που έφεραν εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες στην πόλη, καλή φήμη στην περιοχή, χρήμα στην αγορά και πολλά χαμόγελα στους επαγγελματίες.

Ίσως όμως ο Μιχάλης Λάππας έχει και έναν επιπλέον λόγο να χαμογελάει, καθώς ασφαλείς και εξακριβωμένες πληροφορίες του trikalaIN, θέλουν τον Δήμαρχο Δημήτρη Παπαστεργίου να έχει αποφασίσει, ενόψει των ανακατατάξεων και των αλλαγών που θα γίνουν στο εσωτερικό της Δημοτικής Αρχής εντός του 2017, την αξιοποίηση σε σημαντική θέση του Λάππα και μάλιστα στην θέση του Προέδρου του Δημοτικού συμβουλίου Τρικκαίων, θέση που κατέχει σήμερα ο Μιχάλης Μπάρδας.

Απομένει το επόμενο διάστημα να διαπιστώσουμε αν όντως επαληθευθούν αυτές οι πληροφορίες και αν η θέση του Προέδρου του Δημοτικού συμβουλίου θα περάσει από τον ένα Μιχάλη στον άλλο….Μιχάλη!