Ο Μιχαλάκης συνομίλησε με τους εργολάβους και τους προέδρους των τοπικών συμβουλίων

prodr gen

Στις εργασίες βελτίωσης των νέων οδικών τμημάτων Κεφαλόβρυσο – Περιστέρα και Πρόδρομος – Γενέσι, βρέθηκε την Μ. Δευτέρα 14-04-2014, ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων κ. Χρήστος Μιχαλάκης.

«Μέλημά μας είναι η ασφάλεια των μεταφορών, πολιτών και εμπορευμάτων, η μείωση της επικινδυνότητας αλλά και των επιπτώσεων τόσο στην οικονομική όσο και στην κοινωνική ζωή του τόπου», σχολίασε μεταξύ άλλων ο κ. Μιχαλάκης, ο οποίος εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την πορεία των εργασιών, μιας και αμέσως μετά το Πάσχα, θα ξεκινήσουν στα δύο αυτά οδικά τμήματα οι εργασίες ασφαλτόστρωσης.

Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός έχει ζητήσει την επίσπευση των εργασιών και την άμεση ολοκλήρωση των έργων, ούτως ώστε να παραδοθούν προς χρήση των πολιτών.

Με τις δύο αυτές εργολαβίες προβλέπεται να γίνουν εργασίες χωματουργικών, τεχνικών, και οδοστρωσίας και ασφαλτικών στις οδούς «Κεφαλόβρυσο – Περιστέρα» και «Πρόδρομος – Γενέσι».

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μιχαλάκης «σε μια δύσκολη οικονομική περίοδο, με περιορισμένη χρηματοδότηση από εθνικούς πόρους, ολοκληρώνουμε έργα ασφάλειας για τις ανθρώπινες κοινότητες. Με τη σύμβαση αυτή βελτιώνουμε τμήματα του οδικού δικτύου, όπου το οδόστρωμα έχει φθαρεί λόγω του κυκλοφοριακού φόρτου και των καιρικών συνθηκών».

Ο κ. Μιχαλάκης συνομίλησε με τους εργολάβους των έργων, αλλά και με τους προέδρους των Τοπικών Συμβουλίων Προδρόμου και Γενεσίου κ.κ. Καραμπούλα και Βαίου.

.