Ο Μέσι… μίλησε: «Φεύγω για Ίντερ Μαϊάμι, δε γυρίζω στη Μπαρτσελόνα»

Σε συνέντευξη του σε ισπανικά Μέσα, ο Λιονέλ Μέσι αποκάλυψε ότι περνάει την άλλη άκρη του Ατλαντικού για λογαριασμό της Ίντερ Μαϊάμι.

«Ήθελα να γυρίσω στην Μπαρτσελόνα. Ήμουν ενθουσιασμένος που μπορούσα να επιστρέψω, αλλά αφού βίωσα αυτό που έζησα και την αποχώρηση που είχα, δεν ήθελα να ξαναβρεθώ στην ίδια κατάσταση: να περιμένω να δω τι θα συμβεί και να φύγω.

Το μέλλον μου να είναι στα χέρια άλλου. Άκουσα ότι έπρεπε να πουλήσουν παίκτες ή να μειώσουν τους μισθούς των παικτών και η αλήθεια είναι ότι δεν ήθελα να το περάσω αυτό, ούτε να έχω κάποια ανάμιξη.

Πήρα την απόφαση ότι θα πάω στο Μαϊάμι, ακόμα δεν το έχω κλείσει 100%. Μου λείπουν κάποια πράγματα, αλλά αποφασίσαμε να συνεχίσουμε. Από τη στιγμή που δεν προχώρησε το θέμα της Μπαρτσελόνα ήθελα να φύγω από την Ευρώπη, να φύγω από τα φώτα της δημοσιότητας και να σκεφτώ περισσότερο στην οικογένειά μου», ανέφερε ο Λιονέλ Μέσι δήλωση του στην Mundo Devortivo και τη Sport.

«Αν ήταν θέμα χρημάτων, θα είχα πάει στην Αραβία ή αλλού. Μου φάνηκαν πολλά λεφτά και η αλήθεια είναι ότι η απόφασή μου δεν ήταν λόγω χρημάτων», ανέφερε ο Λιονέλ Μέσι.

dikaiologitika.gr