Ο λύκος στην αναμπουμπουμπούλα χαίρεται

Την ίδια στιγμή που ο ΣΥΡΙΖΑ με αίσθημα ευθύνης βρίσκεται δίπλα στην κυβέρνηση συμβάλλοντας στην αντιμετώπιση του Κοροναϊού …δίνοντας παράδειγμα ηθικής, ο διοικητής του Νοσοκομείου λαμβάνει μέτρα … πρόληψης που αφορούν άλλους “υιούς”..

  1. ΤοποθετείΤομεάρχηΨυχιατρικού… και αναρωτιέται εδώ κανείς … σε ποιόν τομέα??? τη στιγμή που το μόνο μέλημα του ήταν η παύση καθηκόντων της προισταμένης και όχι η αναζήτηση ευθυνών για την υπολειτουργία του τμήματος και η μέριμνα για την σωστή επαναλειτουργία του…
  2. Επαναφέρει στην θέση του Προϊσταμένου Ακτινοδιαγνωστικού τον προηγούμενοΠροϊστάμενο??????????? …και παύει από τα καθήκοντά της την Προϊσταμένη Νοσηλεύτρια, χωρίς να υπάρχει κάποια αιτιολογία στην απόφαση.

Συμπέρασμα:

Διώκεται πολιτικά οποίος δηλώνει ΣΥΡΙΖΑ… Δεν λαμβάνονται υπόψη τα τυπικά προσόντα …πτυχία… μεταπτυχιακά κτλ. Διώκεται πολιτικά οποίος έχει πάρει θέση …σε σοβαρά ζητήματα … όπως λειτουργία Απογευματινών ιατρείων…σύγκρουση με “ομαδούλες”. Οι τιμωρημένοι επιβραβεύονται … Κι όλα αυτά σε μια δύσκολη περίοδο για όλους …αλλά με προσήλωση όσων έχουν την εξουσία …στις διαταγές των “απασφαλισμένων” …και όσων νιώθουν την “απειλή” στο σβέρκο τους και πρέπει να την απομακρύνουν …γιατί ξεκινάει νέος γύρος απογευματινής περιπέτειας… Στον οποίο γύρο …πιστεύουμε ότι θα προκύψουν άμεσα νέες αλλαγές προσώπων, προκειμένου να ολοκληρωθούν οι ομάδες … για να δρουν ανενόχλητα…Είδωμεν!!

Ένα είναι σίγουρο …ότι οι διασυνδέσεις βρίσκουν χώρο ξανά!! Κανονικότητα…

 

Τμήμα Υγείας ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων

 

ΟΜ  ΣΥΡΙΖΑ Νοσοκομείου Τρικάλων