Ο Λιάπης που δεν αφήνει τίποτα… ασχολίαστο και ο Πάνθηρας (Μπακατσιάς)… αμετανόητος Συριζαίος

Ο γνωστός Καλαμπακιώτης ψυχίατρος και Πρόεδρος του ΚΕΘΕΑ Χρίστος Λιάπης, είναι από εκείνους που δεν αφήνουν να πέσει τίποτα κάτω…’Ήθελα να ‘ξέρα που τον βρίσκει τόσο χρόνο, με τόσες υποχρεώσεις ως Πρόεδρος, με δύο γραφεία Αθήνα και Καλαμπάκα, να αρθρογραφεί και όχι μόνο για θέματα των αρμοδιοτήτων του, αλλά για ότι μπορεί να φανταστεί κανείς. Από το Σον Κόννερυ, τον κορυφαίο ηθοποιό που ενσάρκωσε τον Τζέημς Μπόντ έγραψε, το επίσης κορυφαίο Αργεντίνο ποδοσφαιριστή Ντιέγκο Μαραντόνα, μέχρι τον Βαλερύ Ζισκάρ Ντ’ Εστέν, τον Πάνο Σόμπολο, τον Μάικλ Δουκάκη και πολλούς ακόμα! Δεν αφήνει τίποτα ασχολίαστο και κυρίως προξενεί θετική εντύπωση το πολύ καλό αρχείο που διαθέτει για οτιδήποτε!

Να μην ξεχνάμε βέβαια ότι ο Λιάπης, παρόλο που αποκλείστηκε από το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στο νομό στις τελευταίες εκλογές, υπήρξε προσωπική επιλογή του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και του Υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια, γι’ αυτό και οι προσωπικές του πολιτικές φιλοδοξίες σίγουρα δεν πρόκειται να σταματήσουν εδώ, αλλά θα υπάρξει και συνέχεια…

Αλήθεια τι θα έχει να θυμάται ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, από την προεκλογική του επίσκεψη στα Τρίκαλα; Δεν ξέρουμε αν θα θυμάται πρόσωπα και πράγματα μετά από τόσο καιρό, σίγουρα όμως ένα πρόσωπο που δεν μπορεί να ξεχάσει είναι και ο θρυλικός Ροζ πάνθηρας με το γνωστό γυράδικο στα μανάβικα και παλιότερα στην Καποδιστρίου (όσοι το προλάβαμε), κατά κόσμον Νίκος Μπακατσιάς, οποίος συνεχίζει να δίνει την μάχη για την επικράτηση του σοσιαλισμού και των προοδευτικών ιδεών, από το δικό του μετερίζι. Ο Πάνθηρας φροντίζει να δίνει πάντα το παρόν σε κοινωνικούς και κομματικούς αγώνες, ενώ δεν διστάζει μέσα από το διαδίκτυο να «προπαγανδίζει» τις θέσεις και τα πιστεύω του.

Τσίπρας και Μπακατσιάς είχαν μια ένθερμη συνάντηση στα Τρίκαλα και μάλιστα αγκαλιάστηκαν και αστειευτήκαν, υπό τα χαμογελαστά βλέμματα των υπολοίπων Συριζαίων, γεγονός που δείχνει την στενή φιλική σχέση που τους συνδέει…Αμετανόητος Συριζαίος!