Ο Λεωνίδας Καγιάφας Live στην ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ μουσική σκηνή στα Τρίκαλα

223445

Η πρώτη προσωπική δισκογραφική δουλειά του Λεωνίδα Καγιάφα “Αληθινά” είναι γεγονός και μας την παρουσιάζει την Πέμπτη 13 Νοεμβρίου στην ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ μουσική σκηνή στα Τρίκαλα!

Ο νεαρός καλλιτέχνης μαζί με την μπάντα του θα μας ερμηνεύσει ένα κράμα μελωδιών από Κίτρινα Ποδήλατα και Χρήστο Δάντη μέχρι Aerosmith και Muse.

Φυσικά δεν θα παραληφθούν και τα νέα τραγούδια του δίσκου του, που χαρακτηρίζονται κυρίως από pop/rock στοιχεία με πολύ ενέργεια, αλλά και ευαίσθητες μπαλάντες.

Doors Open: 22:00
Είσοδος: 7€

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ μουσική σκηνή
Ερμού & Στουρνάρα 1
Κρατήσεις: 697 7580754

Λίγα λόγια για τον Λεωνίδα Καγιάφα:

Γεννημένος στο Βόλο ο Λεωνίδας Καγιάφας έχει συνεργαστεί ως μέλος της Ορχήστρας «Εστουδιαντίνα» Νέας Ιωνίας με μεγάλους και αξιόλογους καλλιτέχνες του χώρου όπως τον Γιώργο Νταλάρα, τον Χρήστο Θηβαίο, την Νίνα Λοτσάρη, την Γλυκερία, τον Δημήτρη Μπάση, την Γιώτα Νέγκα, την Μάρθα Φριτζιλα, τον Ζαχαρία Καρούνη, την Χαρά Κεφαλά κ.α. παίζοντας στο Ηρώδειο καθώς και σε θέατρα και συναυλιακούς χώρους σε όλη τη Ελλάδα.

Τα τελευταία τρία χρόνια έχει στραφεί στη φωνητική και τη σύνθεση κομματιών. Έχει εμφανιστεί σε διάφορες μουσικές σκηνές της Αθήνας (όπως Χυτήριο Θέατρο, KOOKOO, Αρχιτεκτονική, Σταυρό του Νότου κ.α) είτε με acοustic set είτε full band. Γνωρίζει να παίζει αρκετά όργανα μεταξύ άλλων πιάνο, κιθάρα, μαντολίνο, ούτι, λαούτο και μπουζούκι/τζουρά.
Τον Μάιο του 2012 κυκλοφόρησε το 1ο single με τίτλο “Και πάλι εδώ ξανά” ένα δυνατό ροκ κομμάτι σε μουσική και στίχους του ιδίου.

Αρχές Νοέμβρη της ίδιας χρονιάς κυκλοφόρησε το 2ο single, μια ευαίσθητη μπαλάντα, με τίτλο “Μαζί” σε στίχους του ιδίου και μουσική του Γιάννη Κώνστα.

Ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του 1ου single, τον Μάιο του 2013 κυκλοφόρησε το 3ο κατά σειρά προσωπικό του single με τίτλο “Αληθινά” σε στίχους και μουσική του ιδίου.
Την άνοιξη του 2014 πρωταγωνίστησε στη θεατρική παράσταση “Αληκτώ” στο θέατρο “Ρένα Βλαχοπούλου” όπου υπέγραψε τη μουσική της παράστασης και έπαιξε κι ένα ρόλο ως ηθοποιός.

.