Ο Λέγκας και οι …fun του!

Μπορεί για την ώρα τουλάχιστον, να βρίσκεται τυπικά εκτός πολιτικού παιχνιδιού ο Νίκος Λέγκας, ουσιαστικά όμως ποτέ δεν έπαψε να είναι μέσα στα πράγματα και να έχει συναντήσεις και επαφές με κομματικά στελέχη, αλλά και πολίτες που «ψάχνονται», ανησυχώντας ιδιαίτερα για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και παροτρύνοντας τον να επανέλθει γρήγορα στα πολιτικά πράγματα.

Και βέβαια όλα αυτά τα χρόνια δεν ξέχασε τους πολιτικούς του φίλους και συνεργάτες του.

Ένας απ’ αυτούς είναι ο πρώην Αντιδήμαρχος Τρικκαίων Χρήστος Αναστασίου, ο οποίος τώρα προφανώς απαλλαγμένος από τα καθήκοντα του Αντιδημάρχου και με σαφώς περισσότερο χρόνο στην διάθεση του, εμφανίζεται συχνά-πυκνά στο πλευρό του πρώην Υπουργού, πυροδοτώντας τα σενάρια που τους θέλουν σε εκλογική ετοιμότητα και συνεργασία. Ασφαλώς για να γίνουν προβλέψεις πάνω σ’ αυτό είναι ακόμη πολύ νωρίς, αλλά επειδή οι καιροί είναι πονηροί, οι συναντήσεις και οι συζητήσεις γύρω από τα πολιτικά δίνουν και παίρνουν.

Κοντά στους δύο και ένας άλλος fun του Λέγκα, ο Πρόεδρος της ομάδας μπάσκετ των Τρικάλων Βαγγέλης Φρύδας, ο οποίος γνωρίζει πολύ κόσμο και γενικώς η άποψη του μετράει.

Λέγκας, Αναστασίου και Φρύδας έπιναν χαλαρά σήμερα το καφεδάκι τους στο κέντρο των Τρικάλων, απ’ όπου και το φωτογραφικό στιγμιότυπο του trikalaIN, μια συνεύρεση που χωράει σίγουρα πολλές ερμηνείες…