Ο Κρεμμύδας παίρνει θέση για την κόντρα Παπαστεργίου-Αγοραστού

Την δική του άποψη για την κόντρα του Δημάρχου Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό, καταθέτει με δημοσίευμα του ο επικεφαλής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στο Δήμο Τρικκαίων Κων/νος Κρεμμύδας, ασκώντας σκληρή κριτική και στους δύο.

Όπως επισημαίνει «Έχει πλάκα τελικά η κόντρα Παπαστεργίου – Αγοραστού, γιατί από άλλη οπτική γωνία μόνο ως τραγική μπορεί να χαρακτηριστεί. Μου θυμίζει πραγματικά τις παιδικές εκφράσεις “αυτός φταίει”, “αυτός ξεκίνησε πρώτος”.

Δεκαπέντε χρόνια ο Παπαστεργίου αυτοδιοικητικός, έξι ως δήμαρχος και δύο τετραετίες συνεργάτης του Δημάρχου Ταμήλου των 65 plus εκατ. χρέους, για να μη ξεχνιόμαστε.Δέκα χρόνια ο Αγοραστός Περιφερειάρχης Θεσσαλίας από το 2010, βουλευτής της Ν.Δ. του Καραμανλή των 15% ελλειμμάτων  για να μη ξεχνιόμαστε.Για ότι έχει γίνει και κυρίως για ότι δεν έγινε οι ευθύνες βαρύνουν τους ίδιους.

Ο πολιτικός διαγκωνισμός των ομοϊδεατών, στελεχών της Ν.Δ. και το πολιτικό τους μέλλον, τονίζουμε πάλι ότι δεν μας αφορά. Για μια ακόμη φορά επιβεβαιωνόμαστε ότι οι μεταξύ τους κακές σχέσεις δεν προάγουν τα ζητήματα του τόπου.H πολιτική κουβέντα δεν μπορεί να γίνεται ούτε με μομφές, ούτε με υπονοούμενα όταν αφορούν την πορεία της ζωής μας και για αυτό θα τους εγκαλούμε συνεχώς».