Ο Κώστας Μαράβας για την πλατεία στο Παλαιομονάστηρο

Περισσότερο, λειτουργικότερο και ομορφότερο  κοινόχρηστο χώρο για τους κατοίκους του Παλαιομοναστήρου, έχει ως στόχο να αποδώσει η χωροταξική παρέμβαση, τις εργασίες της οποίας πριν από λίγες ημέρες  επιθεώρησε ο Δήμαρχος Πύλης Κώστας Μαράβας.

Πρόκειται για έναν ιδιωτικό χώρο που είχε αγοραστεί από το δήμο με σκοπό την αύξηση της έκτασης της υπάρχουσας πλατείας. Οι εργασίες περιλαμβάνουν μετατόπιση του υπάρχοντος δρόμου χωρίς αλλαγή στην κυκλοφορία των οχημάτων, δίκτυο αποχέτευσης όμβριων υδάτων, τσιμεντοστρώσεις και επίστρωση πεζοδρομίων και πλατείας με τις προτεινόμενες πλάκες, κυβόπλακες και μάρμαρο. Το έργο χρηματοδοτείται με πόρους από το πράσινο ταμείο και το Δήμο Πύλης.

Ο Δήμαρχος Πύλης Κώστας Μαράβας δήλωσε… «οι πλατείες είναι ο καθρέφτης της κάθε κοινότητας. Ο χώρος συνάντησης και ανάπτυξης δράσεων. Το σημείο αναφοράς για τους κατοίκους και τους επισκέπτες.  Με αυτό το έργο δίνουμε περισσότερο κοινόχρηστο χώρο στους δημότες τού Παλαιομοναστήρου, αφουγκραζόμενοι  τις επιθυμίες τους.  Ένα έργο χρήσιμο, που στοχεύει στην καλύτερη ποιότητα της ζωής των κατοίκων και με αυτή τη στόχευση σχεδιάστηκε από τις υπηρεσίες του δήμου μας.

Δημιουργήσαμε έναν ισχυρό δήμο κοντά στο δημότη».