Ο Κασσελάκης εκνευρίστηκε με την πρωτοβουλία Θεοχαρόπουλου, Ζαχαριάδη, Ραγκούση

Μετά τις εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ σημαντικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ αναλαμβάνουν άμεσα πρωτοβουλίες για ανασύνθεση της Κεντροαριστεράς. Συγκεκριμένα Θεοχαρόπουλος, Ζαχαριάδης και Ραγκούσης, αναμένεται να καταθέσουν πρόταση για τη διεξαγωγή εσωκομματικού δημοψηφίσματος προκειμένου το κόμμα τους να συμμετάσχει ενεργά στις διαδικασίες για τις συνεργασία του προοδευτικού χώρου.

Ωστόσο, ο Στέφανος Κασσελάκης δεν θέλει να τους βλέπει μπροστά του. Με την πρώτη ευκαιρία θα τους διαγράψει με συνοπτικές διαδικασίες και ήδη εκνευρίστηκε με την πρωτοβουλία τους. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θέλει να έχει αυτός τις πρωτοβουλίες και όχι άλλα πρόσωπα και στελέχη.

Να σημειωθεί ότι πριν από λίγα 24ωρα πριν από τις ευρωεκλογές ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης, μιλώντας στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ προσκάλεσε την κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ να συνεργαστεί με τον ΣΥΡΙΖΑ σε προτάσεις νόμου, στις οποίες έχουν κοινές γραμμές.

«Δεν τείνω χείρα φιλίας στο ΠΑΣΟΚ γενικά, αυτό που βλέπω στην Αθήνα είναι η προμετωπίδα, θα τη γυρίσουμε. Θα χτίσουμε πλατιά κοινωνική βάση. Είναι το πρώτο στοίχημα που γυρνάει από το μείγμα ακροδεξιάς-δεξιάς του κ. Μητσοτάκη. Με τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ έχουμε την πρόθεση να συνεργαστούμε σε προτάσεις νόμου». είπε χαρακτηριστικά.

fimotro.gr