Ο γύρος της Ελλάδας ο επόμενος στόχος του Τρικαλινού υπεραθλητή Στέλιου Βάσκου

Δεν λέει να το βάλει κάτω ο Τρικαλινός πρωταθλητής ποδηλασίας  και ένας από τους μεγαλύτερους αθλητές ποδηλάτου όλων των εποχών Στέλιος Βάσκος.

Η παλιά δόξα της Ελληνικής ποδηλασίας και υπεραθλητής Στέλιος Βάσκος, μετά τις τεράστιες επιδόσεις και τους μεγάλους αγώνες του παρελθόντος, με αποκορύφωμα τον γύρο της Ευρώπης που έκανε με μεγάλη επιτυχία πριν από λίγα μόλις χρόνια, φαίνεται αποφασισμένος να ξεπεράσει για μια ακόμη φορά τον εαυτό του, αφού όπως σχεδιάζει ο ίδιος, τον επόμενο Ιούνιο θα επιχειρήσει να κάνει τον γύρο της Ελλάδας με το ποδήλατο του.

Ο ίδιος δεν σκέφτεται ούτε κούραση, ούτε τα χρόνια που έχει στην πλάτη του τον βαραίνουν. Για τον Στέλιο Βάσκο σημασία έχει μόνο ο στόχος και ο σκοπός και όπως έχει αποδείξει πολλές φορές στο παρελθόν, ξέρει να θέτει στόχους και να κερδίζει.

Βέβαια μέχρι τον Ιούνιο του 2020 υπάρχει ακόμη αρκετός καιρός, αλλά ο Στέλιος Βάσκος με την σοβαρότητα, την στοχοπροσήλωση και το υγιές αθλητικό πνεύμα που διαθέτει προετοιμάζεται ήδη δειλά δειλά και είναι βέβαιο πως και αυτή την φορά θα τα καταφέρει!