Ο Γιώργος Μανώλης για τις εκλογές στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Εδώ και καιρό έχει ανοίξει μια μεγάλη συζήτηση για το πότε θα ξεκινήσει ο κύριος Τσιλιμίγκας την προεκλογική του καμπάνια. Μέσα σε αυτό τον ωκεανό απόψεων που έχουν ακουστεί , θα ήταν φρόνιμο να βάλουμε κάποια πράγματα στη θέση τους:
Ο Νίκος Τσιλιμίγκας αγαπήθηκε από το Θεσσαλικό λαό , όχι απλά για την πολιτική διαδρομή του μέχρι σήμερα. Κυρίως όχι γιατί είναι ο καλύτερος στο λεγόμενο επικοινωνιακό παιχνίδι . Ο Νίκος Τσιλιμίγκας αγαπήθηκε μέσα από την αξιοθαύμαστη επαγγελματική του διαδρομή . Και αλίμονο αν θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε ως απλή επαγγελματική συνέπεια , όλη αυτή την προσφορά , που τον έφερε στην πόρτα των πολιτών όλης της Θεσσαλίας και όχι μόνο .
Το ήθος , η προσφορά , η αξιοπρέπεια και το γεγονός ότι ΔΕΝ είναι επαγγελματίας πολιτικός , είναι οι λόγοι που οδήγησαν το Κίνημα Αλλαγής να στηρίξει ομόφωνα την προσπάθεια του . Αν θέλετε,  η ίδια η κοινωνία οδήγησε το Κίνημα Αλλαγής σε αυτή την επιλογή . Η ίδια η κοινωνία φωνάζει , δικαιολογημένα , χρόνια τώρα , ότι δεν θέλει άλλους επαγγελματίες  πολιτικούς.
Ότι θέλει ανθρώπους της σκληρής δουλειάς , της προσφοράς χωρίς αντάλλαγμα στο συνάνθρωπο , της αξιοπρέπειας , του ήπιου και συνετού λόγου .Για όλα τα παραπάνω λοιπόν , στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις τον Άνθρωπο Νίκο Τσιλιμίγκα , και έπειτα τον επιστήμονα και πολιτικό .
Για όλους αυτούς τους λόγους ο Νίκος Τσιλιμίγκας θα είναι ο επόμενος Περιφερειάρχης Θεσσαλίας. Τον εμπιστευόμαστε και θα τον ακολουθήσουμε στο δρόμο της νίκης και της αλλαγής στην Περιφέρεια Θεσσαλίας. Τέτοιοι άνθρωποι , δεν έχουν ανάγκη καθοδήγησης , και συμβούλων. Σέβεσαι τις αποφάσεις τους και  απλά τους ακολουθείς .