Ο φιλότεχνος Τρικαλινός που αγαπούσε τα…Όσκαρ!

Τον Χάρη Μαντέλλο τον γνωρίζουν όλοι, κυρίως για την κοινωνική δράση που ανέπτυξε στα Τρίκαλα, μέσα από την συμμετοχή του σε αγώνες είτε μέσα από τις τάξεις των πρώην συμβασιούχων του Δήμου Τρικκαίων, είτε μέσα από τις κοινωνικές συλλογικότητες, των οποίων είναι μέλος.

Όμως ο Χάρης Μαντέλλος πέρα απ’ όλα αυτά, έχει μέγιστες καλλιτεχνικές ευαισθησίες και μια απ’ αυτές είναι και η συλλογή αυτογράφων καλλιτεχνών του HOLYWOOD που έχει αρχίσει εδώ και αρκετό καιρό.

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζει λοιπόν ο γνωστός Τρικαλινός, την συλλογή που έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό με αυτόγραφα καλλιτεχνών που έχουν βραβευθεί με OSCAR ή υπήρξαν υποψήφιοι για το κορυφαίο κινηματογραφικό βραβείο, αλλά και από καλλιτέχνες με διεθνή φήμη και μεγάλη παρουσία στην 7η τέχνη. Τα δύο πιο πρόσφατα αυτόγραφα της συλλογής του –τα οποία δημοσίευσε όπως και τα προηγούμενα στην προσωπική του σελίδα στο facebook- είναι πραγματικά άξια θαυμασμού καθώς προέρχονται από τον βραβευμένο με OSCAR Ντοκιμαντέρ Σκηνοθέτη ARNOLD SCHWARTZMAN και την υποψήφια για OSCAR Ντοκιμαντέρ Σκηνοθέτιδα RORY KENNEDY, κόρη και ανιψιά των αδικοχαμένων Ρόμπερτ Κένεντι, πρώην Υπουργού Δικαιοσύνης και Τζον Κένεντι, Προέδρου των Η.Π.Α., αντίστοιχα. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Χάρης στην επικοινωνία του με τους πολλούς OSCARικούς καλλιτέχνες προβάλλει και τα Τρίκαλα στέλνοντάς τους σχετικές φωτογραφίες και εισπράττοντας θετικότατες εντυπώσεις από την πλευρά τους για τις ομορφιές του νομού μας. Αν μη τι άλλο, πρόκειται για μια μοναδική και πρωτότυπη ενασχόληση, που σίγουρα δεν την συναντάει κανείς κάθε μέρες. Χάρη σου ευχόμαστε καλή συνέχεια!