Ο εφιάλτης νεαρής κοπέλας – Είδε ερωτικές της φωτογραφίες στο Ίντερνετ

esoroyxa 640

Ούτε στον χειρότερο εφιάλτη της δεν θα μπορούσε να φανταστεί η νεαρή Αλίκη από την Πάτρα το που θα κατέληγαν οι τολμηρές φωτογραφίες που είχε βγάλει ένα βράδυ με τον σύντροφό της.

Δεν περίμενε με τίποτα ότι ο νεαρός με τον οποίο διατηρούσε σχέση θα αποφάσιζε να την εκδικηθεί με έναν τέτοιο τρόπο…

Δηλαδή να στείλει τις φωτογραφίες τους σε ειδική ιστοσελίδα όπου φιλοξενούνται φωτογραφίες «πρώην» συζύγων ή ερωτικών συντρόφων, τόσο από άλλες χώρες, όσο όμως και από την Ελλάδα. Ανάμεσά τους μάλιστα έχει ξεχωρίσει και η περίπτωση της νεαρής Πατρινής Αλίκης η οποία έχει σπάσει ρεκόρ επισκεψιμότητας και σχολιασμών.

Με αποτέλεσμα οι περισσότερες από δεκαπέντε φωτογραφίες να έχουν αναγνωστεί από εκατοντάδες χρήστες του διαδικτύου, ανάμεσά τους και πολλούς Πατρινούς! Σύμφωνα με το dete.gr, στην κεντρική φωτογραφία η εικονιζόμενη φαίνεται ξεκάθαρα, ενώ σε άλλες δύο που παραπέμπουν στην… ερωτική της πράξη με τον πρώην σύντροφό της, το πρόσωπό της φαίνεται από το πλαϊνό μέρος όμως εύκολα κανείς μπορεί να την καταλάβει.

Η καταγγελία ήρθε από πρόσωπο που ανήκει στο ευρύτερο φιλικό περιβάλλον της κοπέλας. Όπως είπε έχει προκληθεί αναστάτωση από την ενέργεια του πρώην της. Ο οποίος βέβαια έστειλε αυτές τις φωτογραφίες πριν από αρκετούς μήνες (η ίδια έχει χωρίσει πάνω από έναν χρόνο μαζί του) όμως δημοσιεύτηκαν πριν από ένα τρίμηνο περίπου και μόλις πρόσφατα έφθασε η σχετική πληροφορία στο περιβάλλον της.

Πηγή: newsit.gr