Ο δρόμος για καριέρα στον τουρισμό ξεκινάει από τα Τρίκαλα

Διεξαγωγή εκπαιδευτικού σεμιναρίου & συνεντεύξεις υποψηφίων για εργασία στον τομέα του Τουρισμού

Τρίκαλα,  24/1/2020, 15:30 Ξενοδοχείο Gallery Art

 Την Παρασκευή 24/1/2020ο όμιλος ξενοδοχείωνAQUILAHotels&Resortsσε συνεργασία με την εταιρία εκπαίδευσης και διαχείρισης Ανθρώπινου ΔυναμικούAA+Partners, διοργανώνει για πρώτη φορά στα Τρίκαλα εκδήλωση που απευθύνεται σε όσους ενδιαφέρονται να δραστηριοποιηθούν επαγγελματικά στον τομέα του τουρισμού.

Κατά την εκδήλωση, τα στελέχη του ομίλου ξενοδοχείων AQUILAHotels&Resorts θα παρουσιάσουν την εταιρία καθώς και τις νέες θέσεις εργασίας και δυνατότητες καριέρας στα τέσσερα ξενοδοχεία πέντε αστέρωντου δυναμικά αναπτυσσόμενου Ομίλου στην Ελούντα, στο Ρέθυμνο και στο Ηράκλειο.

Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν επιπλέον την ευκαιρία να παρακολουθήσουν δωρεάν και έναδίωρο εκπαιδευτικό σεμινάριο από την καταξιωμένη στο χώρο εταιρία εκπαίδευσης  AA+Partnersμε θέμα «Επαγγελματική Εξυπηρέτηση στον χώρο του Τουρισμού».  Στο σεμινάριο θα παρουσιαστούν οι σύγχρονες τάσεις στον τομέα της εξυπηρέτησης, ο ρόλος της αντίληψης στην επαφή με τον πελάτη, οι απαραίτητες λεκτικές και μη λεκτικές δεξιότητες επικοινωνίας κα.

Τέλος με το πέρας της εκδήλωσης, όσοι παρευρισκόμενοι το επιθυμούν, θα έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν επιτόπου συνεντεύξεις με τα στελέχη του ομίλου ΑQUILAHotels&Resortsκαι να διερευνήσουν τις δυνατότητες καριέρας στo σημαντικό αυτό ξενοδοχειακό Όμιλο στην Κρήτη, όπου η θέληση για μάθηση συνεχόμενα ενθαρρύνεται.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί  στο ξενοδοχείο GalleryArt στις 24/1/2020 στις 15:30. Η συμμετοχή είναι δωρεάν και στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η ηλεκτρονική εγγραφή των ενδιαφερομένων στο: http://bit.ly/aquila2020καθώς και η προσκόμιση του βιογραφικού τους για τις συνεντεύξεις.

Το αναλυτικό πρόγραμμα της εκδήλωσης είναι:

15:30 – 16:00 Προσέλευση – εγγραφές – έναρξη
16:00 – 16:30 Παρουσίαση AquilaHotels&Resorts
16:30 – 18:00 Σεμινάριο AA+Partners
18:00 – 18:15 Coffee Break
18:15 – 20:00 Συνεντεύξεις

 

Επιπλέον, παρόμοιες εκδηλώσεις πραγματοποιούνταιαντίστοιχα και στην Κοζάνη, στις Σέρρες και στη Δράμα.

  • ΤΡΙΚΑΛΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ     24/01/2020

Στο ξενοδοχείο    GalleryArt

  • ΚΟΖΑΝΗ ΣΑΒΒΑΤΟ         25/01/2020

Στο ξενοδοχείο    Aliakmon

  • ΣΕΡΡΕΣ             ΚΥΡΙΑΚΗ          26/01/2020

Στο ξενοδοχείο    Elpida Resort

  • ΔΡΑΜΑ             ΔΕΥΤΕΡΑ          27/01/2020

Στο ξενοδοχείο    Hydrama

 

AquilaHotelsand Resorts

ΟόμιλοςAquila Hotels & Resorts αποτελείταιαπό4ξενοδοχειακέςμονάδες 5*****στηνΚρήτη(AquilaRithymnaBeach, AquilaPortoRethymno, AquilaEloundaVillage, AquilaAtlantisHotel) μεπροδιαγραφέςκαιυπηρεσίεςυψηλούεπιπέδου, μετρώνταςπολλέςδεκαετίεςστονελληνικόξενοδοχειακόκλάδο.Ως άξιος εργοδότης της ελληνικής τουριστικής βιομηχανίας με αγάπη για την φιλοξενία, ανοίγει τις πόρτες του σε επαγγελματίες, δημιουργώντας νέες θέσεις εργασίας μέσα σε ένα επαγγελματικό και φιλικό περιβάλλον.

Ο όμιλος έχει τιμηθεί με πολλά διεθνή βραβεία από τουριστικούς οργανισμούς και διεθνείς ενώσεις για την ποιότητα των υπηρεσιών του με χιλιάδες πιστούς πελάτες και πολλές δράσεις στο ενεργητικό του για την διατήρηση της περιβαλλοντικής και πολιτιστικής κληρονομιάς της Κρήτης. Στόχος του ομίλου Aquila δεν είναι απλώς να φανεί αντάξιος των προσδοκιών του επισκέπτη αλλά να τις υπερβεί, πάντα με γνώμονα τις υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και την άψογη και άμεση εξυπηρέτηση των πελατών του.

 

AA+ Partners

Η AA+Partners κατέχει μια σφαιρική και σε βάθος προσέγγιση του ανθρώπου ως κεντρικού παράγοντα αλλαγής του επιχειρηματικού περιβάλλοντος. Από την ίδρυση της το 2001, η εταιρία προσφέρει υψηλής ποιότητας και αποδεδειγμένης αποτελεσματικότητας υπηρεσίες που επικεντρώνονται στην εκπαίδευση προσωπικού και τη διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού, καλύπτοντας ένα μεγάλο εύρος αναγκών.

Για περισσότερες πληροφορίες:

AA+ Partners, κ. Μαρία Δρονούδα, 2310476020, administration@training.gr