Ο «Δρόμος Ανατροπής» στα καταστήματα της Ασκληπιού, στα Βλαχάβεια και στα Αντιχάσια

drom asklipiou

Ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Σιμορέλης και οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι του «δρόμου της Ανατροπής για τη Θεσσαλία» το μεσημέρι του Σαββάτου, 3/5, βρέθηκαν στα καταστήματα του πεζόδρομου της Ασκληπιού, χαιρέτησαν και συνομίλησαν με τους συμπολίτες για θέματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας οι άνθρωποι του συνδυασμού επισκέφτηκαν τον Άγιο Δημήτριο, την Ασπροκκλησιά και το Φωτεινό.

Την Κυριακή, 4/5, το πρωί ο Χρ. Σιμορέλης και υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι του συνδυασμού του «Δρόμου Ανατροπής» παρέστησαν στον εορτασμό για τα Βλαχάβεια και κατόπιν ανηφόρισαν στα χωριά των Αντιχασίων, Κονισκό-Φλαμπουρέσι-Λογγά-Μαυρέλι-Αχελινάδα.

Συνομίλησαν με κατοίκους και ακολούθησε ομιλία σε κεντρικό καφενείο για τη σημασία των περιφερειακών εκλογών και το πρόγραμμα του «Δρόμου ανατροπής». Το απόγευμα ακολούθησε περιοδεία στο Δροσερό, στην Πηγή και τη Λυγαριά.

asprokl

.