Ο Δήμος Τρικκαίων τιμά τη μνήμη του Θανάση Τριγώνη

Ο Δήμος Τρικκαίων θέλοντας να τιμήσει τον αείμνηστο πρώην Δήμαρχο Τρικκαίων Θανάση Τριγώνη, αποφάσισε κατόπιν ομόφωνης απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Τρικάλων, να δοθεί στο Πνευματικό Κέντρο Τρικάλων το όνομα του πρώην Δημάρχου και να μετονομαστεί σε «Πνευματικό Κέντρο Δήμου Τρικκαίων Θανάσης Τριγώνης».

Η κίνηση αυτή αποτελεί την μέγιστη τιμή στη μνήμη και στην προσφορά του πρώην Δημάρχου, στην πόλη των Τρικάλων.

Η απόφαση να δοθεί το όνομα του στο Πνευματικό κέντρο Τρικάλων, έγκειται στο γεγονός ότι επί των ημερών του Θανάση Τριγώνη και συγκεκριμένα το 1983 έγινε η μελέτη για την κατασκευή του Πνευματικού Κέντρου και της διαμόρφωσης του περιβάλλοντος χώρου του κτιρίου.

Η εκδήλωση για την ονοματοθεσία του Πνευματικού Κέντρου Τρικάλων, θα πραγματοποιηθεί στην είσοδο του κτιρίου την Πέμπτη 13 Ιουλίου, οπότε αναμένεται να τιμηθεί και η οικογένεια του εκλιπόντος αναμνηστική πλακέτα για την προσφορά του στην πόλη.

Ήδη γι’ αυτό το σκοπό εργάζεται άοκνα τις τελευταίες ημέρες η αρμόδια Αντιδήμαρχος Ντίνα Δήμα, η οποία έχει και την όλη ευθύνη της εκδήλωσης, ώστε να έχει την ανάλογη επιτυχία και να αποδοθούν στο ακέραιο οι δέουσες τιμές στον αείμνηστο Θανάση Τριγώνη.