Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι παρεμβάσεις στο πλαίσιο του νέου Σχεδίου Πόλεως, αλλά και της συνολικής αναβάθμισης του αστικού περιβάλλοντος. Χθες ο Δήμαρχος Μετεώρων Λευτέρης Αβραμόπουλος επιθεώρησε τα νέα έργα που εκτελεί η δημοτική αρχή.
-Νέο Σχέδιο Πόλεως Καλαμπάκας
Οι εργασίες προχωρούν με εντατικούς ρυθμούς: τοποθετούνται σχάρες και συνδέσεις ομβρίων, με στόχο την ασφαλτόστρωση των δρόμων μέχρι το τέλος του καλοκαιριού.
-Πάρκο Χρ. Σινάνη
Κατασκευάζονται νέα πεζοδρόμια, έχουν ήδη τοποθετηθεί ρείθρα και τσιμέντο, ενώ ξεκινά η τοποθέτηση κυβόλιθων, δίνοντας νέα πνοή στον δημόσιο χώρο.
Με σταθερό βηματισμό και συγκεκριμένο σχέδιο, ο Δήμος Μετεώρων συνεχίζει τις παρεμβάσεις που κάνουν την Καλαμπάκα πιο σύγχρονη, πιο λειτουργική και πιο ανθρώπινη για όλους!