Ο χορός του Κυνηγετικού Συλλόγου Πύλης στο «Mouzaki-Pallas”

Μεγάλη   επιτυχία  για μια ακόμα χρονιά σημείωσε ο Χορός  του Κυνηγετικού Συλλόγου Πύλης που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 3 Μαρτίου στο Ξενοδοχείο «Mouzaki- Pallas”, αφού πολύς κόσμος κατέκλυσε την αίθουσα του ξενοδοχείου ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση του Συλλόγου.

Η εκδήλωση άρχισε με σύντομη ομιλία του Προέδρου του Συλλόγου κ. Δημητρίου Λαμπρογιώργου, ο οποίος καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, τους επίσημους προσκεκλημένους και τους ευχαρίστησε που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση που είχε ψυχαγωγικό και οικονομικό χαρακτήρα.

Ιδιαίτερα ευχαρίστησε τον Δήμαρχο  Κων/νο Μαράβα για την συμπαράσταση του προς τον Σύλλογο.

Χαιρετισμό έκανε και ο δήμαρχος Πύλης κ. Κων/νος Μαράβας δίνοντας συγχαρητήρια στον Πρόεδρο και στο Δ.Σ. για την μεγάλη δραστηριότητα που επιδεικνύει τόσα χρόνια στην περιοχή της Πύλης, τονίζοντας ο Δήμος Πύλης θα είναι πάντα αρωγός προς τον Σύλλογο.

Χαιρετισμό έκανε και ο κ. Λάμπρος Γιώτης  μέλος της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Θεσσαλίας και Αντιπρόεδρος του Κ.Σ. Μουζακίου.

Παρευρέθησαν ο Δήμαρχος Πύλης κ. Κων/νος Μαράβας, ο βουλευτής κ. Κων/νος Σκρέκας, ο πρόεδρος του Κ.Σ. Καλαμπάκας κ. Δαλαμάγκας  Γεώργιος, ο Εκπρόσωπος του Δασαρχείου Τρικάλων  υπεύθυνος του Γραφείου Θήρας, ο Πρόεδρος του Κ.Σ. Φαρκαδόνας κ. Πέτρος Παλάντζας, Ο Προϊστάμενος  του Π. Κ. Πύλης κ. Ιωάννης Τατσίνας, οι Αντιδήμαρχοι κ. Σωτήριος Αγγέλης και η κ. Λαμπρινή Οικονόμου, οι δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Κων/νος Κρούπης, κ. Βασίλειος Αναγνώστου, ο Αντιπρόεδρος του Κ.Σ. Μουζακίου και μέλος της Κ.Ο. Θεσσαλίας κ. Λάμπρος Γιώτης.