Ο Χορός του Κυνηγετικού Συλλόγου Πύλης

Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του ξενοδοχείου Mouzaki-Palace έλαβε  χώρα ο χορός του Κυνηγετικού Συλλόγου Πύλης, το Σάββατο 2 Μαρτίου  σημειώνοντας ακόμα μία χρονιά μεγάλη επιτυχία.

Την αυλαία της εκδήλωση άνοιξε ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Αθανάσιος Μανούρας καλωσορίζοντας όλους τους παρευρισκόμενους καθώς και τους επίσημους προσκεκλημένους ιδιαίτερα τον Δήμαρχο κ. Κων/νο Μαράβα για την στήριξη που παρέχει ο Δήμος Πύλης προς τον Σύλλογο.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στα πεπραγμένα και σε όλες τις δράσεις του Συλλόγου που δεν περιορίζονται μόνο στον θηραματικό Τομέα, αλλά και σε κοινωνικό επίπεδο αποδεικνύοντας ακόμα μια φορά το αίσθημα αλληλεγγύης που διακρίνει τα μέλη του Συλλόγου.

Χαιρετισμό έκανε ο Δήμαρχος Κώστας Μαράβας ο οποίος συνεχάρη το Δ.Σ. και τον Πρόεδρο του Συλλόγου για την τόσο πετυχημένη εκδήλωση και την άρτια οργάνωση, τονίζοντας ακόμα μία την αμέριστη συμπαράσταση του Δήμου Πύλης προς τον Σύλλογο.

Χαιρετισμό έκανα επίσης ο Αντιπρόεδρος της Ζ’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Θες/λίας  κ. Σωκράτης Μαραγκός, ο Δασάρχης Τρικάλων κ. Δημήτριος Καλόγερος, οι πρώην Πρόεδρου του Συλλόγου κ. Γεώργιος Αναγνώστου, κ. Δημήτριος Λαμπρογιώργος και ο κ. Στυλιανός Παπασπύρου.

Επίσης  έγιναν και οι ανάλογες βραβεύσεις  με την επίδοση τιμητικών πλακετών πρώτα στον Δήμαρχο Κώστα Μαράβα για την παραχώρηση εκ’ μέρους του Δήμου Πύλης για την κατασκευή του σπιτιού των Κυνηγών της Πύλης και της ευρύτερης περιοχής, στους πρώην Προέδρους κ. Γεώργιο Αναγνώστου , κ. Δημήτριο Λαμπρογιώργο  και κ. Στυλιανό Παπασπύρου, στους υπευθύνους –εκδότες του Pyli  News  κ. Αθανάσιο Γιώτα, του trikala ola κ. Νικόλαο Σαλέπη , trikala foucus κ. Σπύρο Μπακλαβά και στον φωτογράφο-ρεπόρτερ της Πύλης  κ, Αλέξανδρο Τζήμα, που αναδεικνύουν και παρουσιάζουν όλες σχεδόν τις εκδηλώσεις του Συλλόγου μέσα από την επικοινωνία στο πλαίσιο της δημοσιογραφικής ενημέρωσης.

Παρόντες επίσης ήταν ο Αντιδήμαρχος Έργων κ. Κων/νος Ούτρας, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ-Πύλης κ. Βασίλειος Αναγνώστου, οι δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Μάκης Παπαγεωργίου, κ. Κων/νος Πλαστήρας,   ο Κ. Θεόδωρος Χήρας, ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής κ. Χρήστος Παπαδογιάννης Διοικητής του Α.Τ. Πύλης, ο Προϊστάμενος του Π.Κ. Πύλης Ανθυποπυραγός ,  κ. Γεώργιος Καραχάλιος ,ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Πύλης κ. Αλέξανδρος Τζιουβάρας, η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πύλης κ. Μαριλένα Γκρέκου   και πολλοί εκπρόσωποι κυνηγετικών Συλλόγων και Φορέων του Νομού Τρικάλων.