Ο Χατζηγάκης τιμά τον Μητσοτάκη

Στην κηδεία του πρώην πρωθυπουργού και επιτίμου προέδρου της ΝΔ, Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, παρέστησαν οι Σωτήρης και Μικέλης Χατζηγάκης. Ο Σωτήρης Χατζηγάκης υπήρξε στενός συνεργάτης του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και διετέλεσε αν. υπουργός Εθνικής Οικονομίας, αν. υπουργός Εμπορίου, υπουργός Εργασίας και υπουργός Γεωργίας την περίοδο 1989 – 1993.

Χθες απότισε φόρο τιμής στον ιστορικό πολιτικό σε ιδιαίτερο κλίμα συγκίνησης. Ο Χατζηγάκης θεωρούσε τον Μητσοτάκη έναν από τους σπουδαιότερους πολιτικούς της μεταπολεμικής Ελλάδας, που τον χαρακτήριζαν οι ιδιαίτερες ικανότητες του, η πολιτική του οξυδέρκεια και η γενναιοφροσύνη του.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα χθεσινά άρθρα του Σωτήρη Χατζηγάκη για το έργο και την πολιτική πορεία του Κων. Μητσοτάκη που φιλοξενήθηκαν στις έγκυρες Αθηναϊκές εφημερίδες ΤΑ ΝΕΑ και ΤΟ ΒΗΜΑ. 

Το Βημα («Ολίγα ψήγματα από την τεράστια προσφορά του Κ. Μητσοτάκη στην πατρίδα και στο κόμμα του»): http://www.tovima.gr/opinions/article/?aid=882927

 

Τα Νεα («Φιλελέυθερο κόμμα με κοινωνική ευαισθησία»): http://www.tanea.gr/opinions/all-opinions/article/5449237/fileleythero-komma-me-koinwnikh-eyaisthhsia/