Ο Μπαζαβάλης Πάρης κατέλαβε την πρώτη θέση

akontistis34

Ο ΑΚΟΝΤΙΣΤΗΣ ΜΠΑΤΖΑΒΑΛΗΣ ΠΑΡΗΣ ΠΕΤΥΧΕ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΔΟΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΜΕ ΕΠΙΔΟΣΗ 74,84 ΜΕΤΡΑ
Εξαιρετικές επιδόσεις σημειώθηκαν κατά την διάρκεια των αγώνων ρίψεων στη μνήμη του ΄΄Σπανίδη Κώστα ΄΄ που διεξήχθησαν στη Θεσσαλονίκη . Ο Σπανίδης Κώστας υπήρξε Εθνικός προπονητής πολλών μεγάλων αθλητών όπως της Κελεσίδου , Πανάβογλου , Σουγγάρη , Τίγκα και άλλων μεγάλων αθλητών , ενώ διατηρούσε και άριστες σχέσεις με την πόλη μας και ιδίως με τον προπονητή Γιάννη Κοντονάσιο . Τιμώντας την μνήμη του οι ρίπτες πρωταθλητές του ΓΑΣ ΖΕΥΣ αγωνίσθηκαν και σημείωσαν μεγάλες επιδόσεις . Αναλυτικά ΄.

Ο ΜΠΑΤΖΑΒΑΛΗΣ ΠΑΡΗΣ στον ακοντισμό κατέλαβε την πρώτη θέση με την καλύτερη επίδοση που σημειώθηκε για φέτος στην κατηγορία ανδρών, με νέο ατομικό ρεκόρ 74,84 μέτρα και έδειξε ότι και φέτος θα πρωταγωνιστήσει στον ακοντισμό

.
Η ΖΑΒΛΑΝΟΥ ΒΑΣΩ στην σφαιροβολία κατέλαβε την δεύτερη θέση με επίδοση 13,83 μέτρα ,που είναι πολύ κοντά στο ατομικό της ρεκόρ (13,91 μέτρα ).
Η ΒΑΜΒΟΥΚΑΚΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ στην σφυροβολία πήρε το ασημένιο μετάλλιο με επίδοση κοντά στο ατομικό της ρεκόρ 54,60 μέτρα ( παλαιό 55,06 μέτρα ).
Η ΠΛΕΞΙΔΑ ΝΤΑΝΙΕΛΑ στην σφυροβολία κορασίδων ήταν τρίτη με επίδοση 50,16 μέτρα .

Η ΑΚΟΝΤΙΣΤΡΙΑ ΤΟΥ ΓΑΣ ΖΕΥΣ ΚΟΚΚΑΛΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΑΝΑΧΩΡΕΙ ΑΥΡΙΟ ΤΡΙΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΚΟΥ ΤΟΥ ΑΖΕΡΜΠΑΙΖΑΝ
Με τις ευχές όλων για μια καλή εμφάνιση , αναχωρεί αύριο Τρίτη 27 Μαΐου για το Μπακού του Αζερμπαϊτζάν , η πρωταθλήτρια του ακοντισμού Κόκκαλη Αθανασία προκειμένου να λάβει μέρος στους προκριματικούς αγώνες παίδων – κορασίδων , για τους Ολυμπιακούς αγώνες ,που όπως είναι γνωστό θα γίνουν τον Αύγουστο στη Κίνα Από τον Ευρωπαϊκό όμιλο θα προκριθούν οι επτά καλύτερες αθλήτριες του ακοντισμού.
Για την ενημέρωση
Γιάννης Κοντονάσιος.