Ο Αβραμόπουλος ως διοικητής αναμορφώνει την δομή προσφύγων στη Βέροια

Συνεχίζεται με σταθερά και προσεκτικά βήματα η αναμόρφωση και αναβάθμιση της δομής προσφύγων στη Βέροια, από τον Καλαμπακιώτη διοικητή της Λευτέρη Αβραμόπουλο, ο οποίος αφήνει σημαντικό έργο στη διάρκεια της θητείας του. Το σημαντικότερο είναι πως με τις ανάλογες κινήσεις του, η δομή έχει μια άψογη λειτουργία και επιπλέον αναπτύσσονται θέσεις εργασίας  για τους κατοίκους της Βέροιας

Σύμφωνα με τον Διοικητή της δομής Λευτέρη Αβραμόπουλο «Η νέα χρονιά ξεκίνησε με ευχάριστα νέα για τη Δομή Βέροιας. Το Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου έκανε δεκτό το αίτημά μας για ενίσχυση με προσωπικό όλων των ειδικοτήτων και ενέκρινε ενενήντα έξι (96)θέσεις για τη Δομή μας. Η επιλογή και οι προσλήψεις έγιναν με απόλυτη διαφάνεια μέσα από τις προβλεπόμενες διαδικασίες και με βασικό κριτήριο μοριοδότησης την εντοπιότητα. Άνοιξαν ενενήντα έξι (96)νέες θέσεις εργασίας σε μια μικρή πόλη, όπως η Βέροια, και δώσαμε από σήμερα τη δυνατότητα στις ανάλογες οικογένειες να εξασφαλίσουν ένα σταθερό εισόδημα στους δύσκολους καιρούς που ζούμε. Παράλληλα εξασφαλίζεται η άρτια λειτουργία της Δομής μας με κάλυψη αναγκών φύλαξης, καθαριότητας, αλλά και υπηρεσιακών υπαλλήλων υποδοχής».

Ο κ. Αβραμόπουλος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Υπουργό Μετανάστευσης Νότη Μηταράκη και όλη την ηγεσία του Υπουργείου για την ευαισθησία που δείχνουν και τη συνεχή στήριξη που παρέχουν στη δομή.