Ο Αθλητικός Σύλλογος Τρικάλων Εύαθλοι… βγάζει πρωταθλητές !!

Ο Αθλητικός Σύλλογος Τρικάλων Εύαθλοι, ο οποίος είναι ιδρυτικό μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τσιρλίντινγκ – Αθλητικού Ομαδικού Χορού ξεκίνησε τις έγγραφες – προπονήσεις  και είναι έτοιμος να σας μυήσει στα καλλιτεχνικά είδη αθλητισμού.

Ο ΑΣΤ «Εύαθλοι» βρίσκεται σε μια όμορφη γειτονιά της πόλης (δίπλα από τα δικαστήρια)  επί της οδού Αβέρωφ 43 σε έναν υπέροχο και πλήρως εξοπλισμένο χώρο με ειδικό πάτωμα taraflex για την αποφυγή τυχόν τραυματισμών.

Αξίζει να αναφερθεί πως ο Αθλητικός Σύλλογος Τρικάλων Εύαθλοι μέσα σε ένα έτος λειτουργίας μόνο, κατόρθωσε μέσα από την άρτια δραστηριότητα του να γίνει γνωστός πανελλαδικά. Συγκεκριμένα  η ομάδα cheer free style pom του Συλλόγου κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο στην πρώτη της εμφάνιση στο Κύπελλο Ελλάδας cheerleading που πραγματοποιήθηκε τον Ιανουάριο  στη Θεσσαλονίκη. Το Μάιο  η ομάδα cheer hip hop του συλλόγου κέρδισε την πρώτη θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα cheerleading  καθώς επίσης και δυο ντουέτα cheer hip hop τα οποία θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα cheerleading  που θα γίνει το Δεκέμβριο. Τον Ιούνιο σε συνεργασία με την Ακαδημία Χορού Τρικάλων παρουσίασαν μια από τις ωραιότερες παραστάσεις που πραγματοποιήθηκαν το φετινό καλοκαίρι στα Τρίκαλα. Τέλος το 2019 το Κύπελλο Ελλάδας cheerleading θα λάβει χώρα στα Τρίκαλα. Πρόκειται για μια από τις πιο σημαντικές διοργανώσεις που θα γίνουν στην πόλη μας.

Πιο αναλυτικά στον Α.Σ.Τ. «ΕΥΑΘΛΟΙ»   μπορείτε  να δοκιμάσετε τα εξής αθλήματα για όλες τις ηλικίες :

CHEERLEATING (ΜΑΖΟΡΕΤΕΣ) – ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΑΔΙΚΟΣ ΧΟΡΟΣ
  • CHEER FREE STYLE POM POM
  • CHEER HIP HOP
  • CHEER JAZZ
  • CHEER HIGHT KICKS

 

ΡΥΘΜΙΚΗ  ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

ΑΕΡΟΒΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

ΕΝΟΡΓΑΝΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

ΓΕΝΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ (ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ)

ΜΟΥΣΙΚΟΚΙΝΗΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ (Ειδικό πρόγραμμα για παιδιά προσχολικής ηλικίας)

PARKOUR – FREERUNNING

BREAK DANCE

Ο Α.Σ.Τ. «ΕΥΑΘΛΟΙ» αναζητά νέους συνεργάτες, οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να αποστείλουν με email το βιογραφικό τους στην εξής διεύθυνση:  syllogoseuathloi@gmail.com

 

Εγγραφές- πληροφορίες : Αβέρωφ 43  (δίπλα από το 3ο και 32ο δημοτικό σχολείο Τρικάλων)

Δευτέρα- Παρασκευή 18.00-21.00

Σάββατο 11.00-13.00

τηλέφωνα 6972856380, 6986829154