Ο Απόστολος Παπάντος υποψήφιος με τον Σωτήρη Παπαχρήστο στο Δήμο Μετεώρων

Ο Παπάντος Απόστολος είναι 39 χρονών και κατάγεται από τον Κλεινοβό Καλαμπάκας.

Είναι ιδιοκτήτης της γνωστής ταβέρνας της περιοχής «Τα 5 Φ» και ιδιωτικός υπάλληλος στην εταιρεία εμφιάλωσης νερού «ΚΛΕΙΝΟΣ». Διετέλεσε μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Κλεινοβού. Είναι παντρεμένος με την Ευαγγελία Γεωργάκη και έχουν 2 παιδιά δίδυμα. Ασχολείται πρώτη φορά με τα κοινά.

Ο ίδιος αναφέρει : «Συντάσσομαι στο πλευρό του υποψήφιου δημάρχου Σωτήρη Παπαχρήστου για να συνεισφέρω κι εγώ στο όραμά του για μια δημοτική αρχή που θα αφουγκράζεται τα προβλήματα των δημοτών και των δημοτισσών και θα αποτελεί τη φωνή τους, κάτι που απουσιάζει παντελώς από τις δημοτικές αρχές μέχρι τώρα. Εκτιμώ τις ηθικές αρχές που διακατέχουν την ομάδα του συνδυασμού και το δημοκρατικό πνεύμα που τη διέπει για ένα Δήμο με ανοιχτούς ορίζοντες και προοπτική.

Θα αγωνιστώ και θα εργαστώ σκληρά, όπως έχω μάθει όλα αυτά τα χρόνια, για τη βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών και των δημοτισσών και την πρόοδο του δήμου σε όλο το βεληνεκές του, μακριά από σκοπιμότητες και ιδιοτέλειες. Όταν ο προοδεύει ένας Δήμος, τότε προοδεύουν και οι δημότες και οι δημόστισσές του. Όλοι και όλες μαζί με τον υποψήφιο δήμαρχο Σωτήρη Παπαχρήστο και την ομάδα του για ένα βιώσιμο Δήμο που έχει στο επίκεντρο τον άνθρωπο αλλά και το περιβάλλον».

 Απόστολος Παπάντος Υποψήφιος σύμβουλος με τον υποψήφιο δήμαρχο Σωτήρη Παπαχρήστο, στον συνδυασμό «Ανοιχτοί Ορίζοντες» – Δήμος Μετεώρων