Ο Αποστόλης Γιώτας υποψήφιος με τον Κώστα Μαράβα

Μετα απο πολλή σκέψη και έντονων παροτρύνσεων των συγχωριανων μου,αποφάσισα να θέσω τον εαυτό μου στην διάθεση τους.
 Η υποψηφιότητα μου στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου σηματοδοτεί την αγωνία μου για την πορεία του χωριού μας την επόμενη μέρα.
Γνωρίζετε πολύ καλά τη διαδρομή μου αφού με έχετε τιμήσει επανειλημμένως με την ψήφο σας και χρόνια τώρα υπηρετώ πιστά το θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Κι όλα αυτά πάντα με χαμηλούς τόνους, χωρίς τυμπανοκρουσίες που σαφώς και δεν ωφελούν πουθενά.
Η απόφαση μου να διεκδικήσω εκ νέου την προεδρία του χωριού, οπλισμένος με υπομονή, θέληση και διάθεση να συνεχίσω το έργο μας με τον  Δήμαρχο μας  κ. Κωνσταντίνο Μαραβα αποτελεί για μένα απόφαση ευθύνης, δέσμευση συνέπειας και αυτονόητη κίνηση ανιδιοτελούς προσφοράς προς τους συγχωριανους μου και το Δήμο γενικότερα.
Με ειλικρίνεια και εντιμότητα ζητάω την ψήφο σας για να συνεχίσουμε το έργο που ξεκινήσαμε . Μαζί θα παλέψουμε και θα συνεχίσουμε  να χτίζουμε το χωριό που οραματιστήκαμε. Μαζί θα δώσουμε τη μάχη της εκλογικής αναμέτρησης
Ήδη τα κελεύσματα των συντοπιτών μου είναι πολλά, πολλή μεγαλύτερη ωστόσο είναι η θέληση μου. Μια θέληση που πηγάζει από την αγάπη μου για το χωριό που γεννήθηκα,μεγάλωσα και δεν το αποχωρίζομαι.

Με ολόψυχη εκτίμηση,
Αποστόλης Γιώτας
Πρόεδρος Τ.Κ Πύρρας