Ο ΑΟΤ στον Δήμαρχο Τρικκαίων

aot1

Τον κοινό βηματισμό και την ανάγκη προώθησης ζητημάτων για τη βελτίωση του γηπέδου – σε πρώτη φάση – συζήτησαν σήμερα το πρωί ο Δήμαρχος Τρικκαίων και μέλη της νέας διοίκησης του ΑΟΤ.

Ο κ. Δημήτρης Παπαστεργίου, με τους αντιδημάρχους κ. Κυρίτση και Κωτούλα, συζήτησαν με τον νέο επικεφαλής της ιστορικής ομάδας των Τρικάλων, καθώς και συνεργάτες του, για τον τρόπο ενίσχυσης της συνεργασίας τους. Σε κλίμα συνεννόησης και άψογης συνεργασίας, συζητήθηκαν αρκετά θέματα, με κυρίαρχο αυτό του χλοοτάπητα του Δημοτικού Σταδίου Τρικάλων.

Συμφωνήθηκε η προώθηση λύσεων, με βάση προτάσεις από την πλευρά το κ. Κουσουρή, για την πλήρη ανακατασκευή του χλοοάπητα, με χρονικό ορίζοντα τις πρώτες ημέρες του Αυγούστου, όταν θα αρχίσουν τα φιλικά παιχνίδια με ομάδες ακόμη και της Σούπερ Λιγκ. Μάλιστα, ο κ. Παπστεργίου υπενθύμισε ότι ήδη ο Δήμος Τρικκαίων έχει προετοιμάσει και καταθέσει μελέτη για τη χρηματοδότηση έργων σε ολόκληρο το Στάδιο.

Αυτή η μελέτη, καθώς και τα ειδικότερα, επιτακτικά ζητήματα για το γήπεδο, θα τεθούν προς συζήτηση το πρωί της Τετάρτης, σε συζήτηση που θα έχει ο κ. Παπστεργίου με τον υφυπουργό Αθλητισμού κ. Στ. Κοντονή.

Επίσης, συζητήθηκαν ζητήματα για το βοηθητικό του Σταδίου γήπεδο, για τα γήπεδα σε Λογγάκι και Ζηλευτή, καθώς και θέματα γενικότερων υποδομών. Σε πολύ καλό κλίμα, επιβεβαιώθηκε η διάθεση ενίσχυσης της συνεργασίας για την πόλη και την ομάδα του ΑΟΤ.