Ο άνθρωπος…πίσω απ’ όλα Γιώργος Καρανάσιος και η έμπειρη Λώρεν Κασσοπούλου

Μεθοδικά αλλά και τόσο αθόρυβα, κινείται όλα αυτά τα χρόνια που ο Χρήστος Μιχαλάκης τον έχει επιλέξει ως τον πιο στενό του συνεργάτη, ο Διευθυντής της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων Γιώργος Καρανάσιος.

Βέβαια ο «θείος» όπως είναι περισσότερο γνωστός στο φιλικό και κοινωνικό του περίγυρο, είναι ένα αυτόφωτο πολιτικό στέλεχος, έχοντας την δική του προσωπική πορεία με θητεία σε καίρια κομματικά πόστα και μεγάλη εμπειρία σε εκλογικές αναμετρήσεις.

Εδώ και χρόνια που βρίσκεται στο πλευρό του Χρήστου Μιχαλάκη, έχει καταφέρει να στέκεται στο πλάι του με πολύ σοβαρότητα και διακριτικότητα, λειτουργώντας πολλές φορές ως «κυματοθραύστης» σε προβλήματα και φουρτούνες. Τίποτα λοιπόν δεν είναι τυχαίο στη ζωή, γι’ αυτό και μεγάλο μέρος της επιτυχίας και της δημοτικότητας του Μιχαλάκη οφείλεται και στον Καρανάσιο. Πολύ απλά είναι ο άνθρωπος πίσω απ΄όλα!

Η Λώρεν Κασσοπούλου έχει συνδέσει το όνομα της από τα πρώτα νεανικά της χρόνια με το ΠΑΣΟΚ. Πότε από την θέση της Γραμματέως της Νομαρχιακής Επιτροπής, πότε από την θέση της υποψήφιας Βουλευτού και Νομαρχιακής Συμβούλου, πότε από την θέση του απλού στελέχους, έχει δώσει τις δικές της μάχες και τα δικά της διαπιστευτήρια στο κόμμα, τις εποχές που αυτό ήταν πανίσχυρο και κυβερνούσε την Ελλάδας. Έχει γευτεί αρκετές φορές τη χαρά της νίκης και έχει πιεί άλλες τόσες το πικρό ποτήρι της ήττας, γιατί στην πολιτική έτσι είναι τα πράγματα, πότε κερδίζεις και πότε χάνεις, πότε γελάς και πότε κλαις…

Η «παλιά καραβάνα» Λώρεν ακόμη και σήμερα δεν υποστέλλει την σημαία της προσφοράς και του αγώνα, μόνο που οι εποχές έχουν πια αλλάξει. Παρόλο που η ίδια θέλει να τραβήξει μπροστά, δεν έχει πίσω της το κόμμα να την ακολουθεί, γιατί πολύ απλά σήμερα το ΚΙΝΑΛ παραπαίει πολιτικά, μένοντας αγκυλωμένο σε χαμηλά ποσοστά…