Ο…άνευ αντικειμένου Κωτούλας και ο Μπάτζιος που πήρε πάνω του τον…ΣΥΡΙΖΑ

Τι έπαθε κι αυτός ο έρμος ο Γιάννης ο Κωτούλας… Ως Πρόεδρος της e-trikala επωμιζόταν πάνω του κάθε χρόνο, μαζί βέβαια και με τον Δ/ντα Σύμβουλο Οδυσσέα Ράπτη, όλη την προετοιμασία του «Μύλου των ξωτικών» και στο τέλος όπως ήταν φυσικό εισέπραττε τα εύσημα απ’ όλους για την επιτυχία του.

Φέτος τα δεδομένα αλλάζουν και με γεγονός ότι τα «ξωτικά» τουλάχιστον για φέτος θα μας…αποχαιρετήσουν λόγω κορονοϊού, είναι λογικό να αναζητείται άλλο… αντικείμενο για τον Κωτούλα. Το φυσάει με λίγα λόγια και δεν κρυώνει ο Γιάννης, που φέτος οι συνθήκες είναι απαγορευτικές και δεν θα χαρεί την δημιουργία και την επιτυχία του Μύλου.

Μήπως να το σκεφτόταν να ασχοληθεί, προκειμένου να αποκτήσει αντικείμενο, ακόμη πιο ενεργά με τα ηλεκτροκίνητα οχήματα του Δήμου; Το ΄χει ο άνθρωπος κάτι τέτοιο, έξυπνος είναι θα τα καταφέρει, απλά δως του γκάζι και τιμόνι κι έφυγε…

Τι σου είναι κι αυτός ο Χρήστος Μπάτζιος… πιστός στις αρχές της αριστεράς από πολύ νέος, υπηρέτησε από την πρώτη στιγμή και συνεχίζει μέχρι και σήμερα, το κόμμα του τον ΣΥΡΙΖΑ, μέσα από τη θέση του Γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής.

Άνθρωπος της πιάτσας, εύστροφος και με πρόσβαση στο αστικό στοιχείο της πόλης, εύκολα μπορεί να αναρωτηθεί κάποιος πως μια προσωπικότητα σαν κι αυτόν, είναι τόσο στενά συνδεδεμένος με την πολιτική που πρεσβεύει ο ΣΥΡΙΖΑ. Βέβαια, για να λέμε και του στραβού το δίκιο, δεν ήταν λίγες οι φορές που πήρε πάνω του το κόμμα στα Τρίκαλα σε δύσκολες στιγμές, όταν άλλοι «σύντροφοι» του…σφύριζαν κλέφτικα.

Τελικά δεν ξέρουμε τι να πρωτοπιστέψουμε…αυτούς που λένε ότι σε τοπικό επίπεδο ο ΣΥΡΙΖΑ παραπαίει, αφού δεν υπάρχει «νέο αίμα» στελεχών να βγει μπροστά ή αυτούς που ονειρεύονται ξανά εξουσία και πιστεύουν πως σύντομα ο ΣΥΡΙΖΑ θα επιστέψει στα πράγματα…Σε ποια από τις δύο βάρκες πατάει άραγε ο Γραμματέας της Ν.Ε. Τρικάλων;