Ο Ανδρουλάκης συνδέει την παρακολούθησή του με τις εκλογές στο ΠΑΣΟΚ!

Μετά την ομιλία του και στο Βελλίδειο το βράδυ της Τετάρτης και με τη συνέντευξή του στη ΔΕΘ ο Νίκος Ανδρουλάκης συνέδεσε ευθέως το θέμα της παρακολούθησής του με τις εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ!

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στάθηκε ιδιαίτερα στο γεγονός ότι δόθηκαν δυο εντολές παρακολούθησής του, καθώς λόγω του θανάτου της Φώφης Γεννηματά δόθηκε παράταση ενάμισι μήνα στις προεκλογικές διαδικασίες της Χαριλάου Τρικούπη.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης επιβεβαιώνει τον Αλέξη Τσίπρα που εξ αρχής συνέδεσε την παρακολούθηση Ανδρουλάκη με το ενδιαφέρον του Κυριάκου Μητσοτάκη να ελέγξει τις διαδικασίες στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ.

Έχει δε ενδιαφέρον να μάθουμε για ποιον συνυποψήφιό του θεωρεί ο Νίκος Ανδρουλάκης ότι ενδιαφερόταν το Μαξίμου!

Είπε, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ:

«Γιατί να με ενημερώσουν; Μα εδώ λένε ότι έχει καταστραφεί ο φάκελος. Και σας λέω εγώ λοιπόν γιατί έχει καταστραφεί ο φάκελος: Διότι διαβάζουμε στην «Καθημερινή» ότι υπάρχει ζήτημα που να αφορά φωτογραφήσεις. Γιατί λένε, λοιπόν, ότι έχει καταστραφεί ο φάκελος. Διότι πολύ απλά – το είπα και χθες στην ομιλία μου – είναι η λογική απόρροια των δεδομένων που έχουμε. Όταν ξεκινάει μια παρακολούθηση δίμηνη και τη ξεκινάνε Σεπτέμβρη για να έχουν όλο το χρόνο της διάρκειας του δίμηνου προεκλογικού αγώνα από πάνω μου, κάποιον να με ακούει στις συνομιλίες.

Έχουμε την τραγική απώλεια της προέδρου μας, της Φώφης Γεννηματά. Παίρνουν οι εκλογές – όπως θα θυμάστε πάρα πολύ καλά – μια παράταση ενάμιση μήνα. Αν τώρα λοιπόν υπήρχε αρχείο, έπρεπε να δικαιολογεί η κυρία Βλάχου γιατί ξαναυπέγραψε; Τι βρήκαν τους δύο πρώτους μήνες για να δικαιολογεί τη συνέχεια της παρακολούθησης μέχρι το τέλος των διαδικασιών; Πόσα άλλα επιχειρήματα να πω για να δείτε ότι είναι μια διάτρητη ιστορία;

ieidiseis.gr