Ο Ανδρουλάκης που δεν δούλεψε ποτέ

Αγριεύει η κόντρα ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ για τη δεύτερη θέση και είδα κάτι το τριήμερο, που πέρασε απαρατήρητο λόγω του εορταστικού κλίματος, αλλά έχει την ιδιαίτερη σημασία του. 

Η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Βούλα Κεχαγιά, με ανάρτησή της κατηγόρησε τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Νίκο Ανδρουλάκη, ότι δεν έχει δουλέψει ποτέ στη ζωή του. Η Β. Κεχαγιά τον κατηγορεί ότι βοηθάει με τον τρόπο του την κυβέρνηση, απαντώντας, ουσιαστικά, στην κριτική που ασκεί το ΠΑΣΟΚ στον Στέφανο Κασσελάκη μετά το ρεπορτάζ του «Πρώτου Θέματος» για τις εταιρείες του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ. «Για τον κ. Ανδρουλάκη μόνο συμπάθεια.

Γιατί όταν ο παρακολουθούμενος ξέρει ότι ο θύτης του βρίσκεται σε δύσκολη πολιτική στιγμή, είναι αναγκασμένος να τον βοηθήσει. Και επειδή δεν έχει δουλέψει ποτέ στη ζωή του, πόσο μάλλον σε αγγλόφωνο περιβάλλον, ας του εξηγήσει κάποιος ότι οι ΗΠΑ δεν έχουν φορολογικούς παραδείσους» έγραψε, κι έμαθα πως έγινε «τούρκος» ο Ν. Ανδρουλάκης.

Και δεν ήταν λίγα τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ που τον στηρίζουν, που έλεγαν διάφορα για τη Β. Κεχαγιά, τη σχέση της με τη Χαριλάου Τρικούπη και τα σενάρια περί ενεργοποίησής της ως υποψήφια με το ΠΑΣΟΚ.

newsbeast.gr