Ο…αμανές του Αγοραστού και ο Τσιλιμίγκας…υπό εξαφάνιση

Περιφέρειας το ανάγνωσμα σήμερα. Τι σου είναι κι αυτός ο Αγοραστός βρε παιδί μου…Νερό στ΄όνομά του πίνουν οι απανταχού Θεσσαλοί για τον Περιφερειάρχη της καρδιάς τους! Για τα έργα που έκανε, κάνει και θα κάνει και στο μέλλον, έχοντας αλλάξει και αναμορφώσει όλη την Θεσσαλία.

Πάντως ο ίδιος το παίζει πολύ καλά το «παιχνίδι» της επικοινωνίας. Ξέρει αυτός τι κάνει…Απανωτά δελτία τύπου για τα ίδια και τα ίδια έργα, έτσι που να νομίζει κάποιος πως εδώ γίνεται κοσμογονία έργων. Άσε το άλλο…Κάποιοι πολιτικοί του αντίπαλοι τον κατηγορούν ευθέως για το ότι έχει τουπέ, τον έχουν πει και αλαζόνα, λένε επίσης ότι έχει σηκώσει πολύ ψηλά τον αμανέ. Για σταθείτε ρε παιδιά…Και σεις στη θέση του το ίδιο δεν θα κάνατε; Διανύει την τρίτη τετραετία της θητείας του ο άνθρωπος και έχει δηλώσει πως θα πάει και για τέταρτη, δεν το δικαιούται;

Πάντως εδώ στα Τρίκαλα, όσο υπάρχει Μιχαλάκης  τον  Αγοραστό τον πάνε όλα καλά… να μην ξεχνάει ότι υπάρχει και ο Χάιδος!!!!

Καθόλα άξιος και περισπούδαστος ως γιατρός ο Νίκος Τσιλιμίγκας, αλλά την ανάμειξη με την πολιτική τι την ήθελε; Ήδη μετράει δύο ήττες από τον Αγοραστό σε ισάριθμές εκλογικές αναμετρήσεις  στην Περιφέρεια και ειλικρινά ψάχνουμε να βρούμε ένα λόγο τι σκέφτεται να κάνει από εδώ και πέρα ο γιατρός.

Γιατί αν στην πρώτη του θητεία ως επικεφαλής της αντιπολίτευσης στο Περιφερειακό Συμβούλιο, είχε αυξημένες υποχρεώσεις ως καρδιοχειρουργός που δεν μπορούσαν να περιμένουν και αυτό ως ένα βαθμό το καταλαβαίνουμε, τώρα στην δεύτερη θητεία του και πάλι στην αντιπολίτευση και ως συνταξιούχος γιατρός πλέον, δεν θα έπρεπε να είναι πιο μαχητικός και διεκδικητικός, να χτυπάει με λίγα λόγια το χέρι στο τραπέζι; Συνεχίζει όμως στο ίδιο μοτίβο…να είναι «εξαφανισμένος» πολιτικά και να πηγαίνει στα Περιφερειακά Συμβούλια χωρίς προτάσεις και αντιπολιτευτικές…κορώνες, σαν να κάνει αγγαρεία ένα πράγμα…Εδώ πραγματικά σηκώνουμε τα χέρια ψηλά!

Αδέλφια μην μασάτε τίποτα, όλοι κρύβουμε έναν Αγοραστό και ένα Τσιλιμίγκα μέσα μας!