Ο Αλέξης και η Μπέτυ δίπλα στον Μπαράκ και την Μισέλ

obb

Η σύντροφος του Έλληνα πρωθυπουργού φόρεσε ένα μαύρο, κομψό φόρεμα – Άκρως εντυπωσιασμένος από το ύψος της Αμερικανίδας «πρώτης κυρίας», δίπλα στην οποία στεκόταν, ο Τσίπρας

Ένα μαύρο, απλό και κομψό φόρεμα, το οποίο κατά πληροφορίες έραψε σε γνωστό οίκο μόδας στην Αθήνα ειδικά για την περίσταση, φόρεσε η σύντροφος του Έλληνα πρωθυπουργού Περιστέρα Μπαζιάνα, στη δεξίωση που παρέθεσε ο Αμερικανός πρόεδρος στους ηγέτες που συμμετείχαν στη Συνέλευση του ΟΗΕ.

Η φωτογραφία του πρωθυπουργικού ζεύγους δίπλα στον Μπαράκ και την Μισέλ Ομπάμα στη λαμπερή δεξίωση δόθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στη δημοσιότητα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αφότου τα ζευγάρια έβγαλαν μαζί την καθιερωμένη φωτογραφία, ο Αλέξης Τσίπρας δήλωνε συνέχεια στους δημοσιογράφους άκρως εντυπωσιασμένος από το ύψος της Αμερικανίδας «πρώτης κυρίας».

Άλλωστε, ο Έλληνας πρωθυπουργός στεκόταν δίπλα της, ενώ πόζαρε στον φωτογραφικό φακό.

Πληροφορίες αναφέρουν ακόμη πως ο πρόεδρος των ΗΠΑ σύστησε τον Έλληνα πρωθυπουργό στη σύζυγό του, Μισέλ Ομπάμα, λέγοντάς της: «Αυτός είναι που έχει κερδίσει απανωτές εκλογές στην Ελλάδα», ενώ συστήθηκαν μεταξύ τους και οι σύζυγοι των δύο ηγετών.

Πάντως, λίγα λεπτά αφότου τραβήχτηκε η παραδοσιακή «οικογενειακή» φωτογραφία του προέδρου των ΗΠΑ με τον πρωθυπουργό της Ελλάδας και τις συζύγους τους, ο κ.Τσίπρας με την κυρία Μπαζιάνα αποχώρησαν από το ξενοδοχείο New York Palace, όπου έγινε η δεξίωση και δείπνησαν οι δυο τους, πριν επιστρέψουν, λίγο πριν από τα μεσάνυχτα (ώρα ΗΠΑ), στο ξενοδοχείο τους στο κεντρικό Μανχάταν.

 

ptotothema