Ο… αεικίνητος Ανδριόπουλος και το… νέο look του Χαχάμη

Μπορεί ο Γιώργος Ανδριόπουλος και ο Θωμάς Χαχάμης να ανήκουν σε διαφορετικούς ιδεολογικούς χώρους, η φιλία όμως που τους ενώνει είναι πάνω και πρώτα απ΄όλα. Άλλωστε είναι και οι δύο συνδικαλιστές, μέλη της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Τρικάλων και παραλίγο και συνάδελφοι στα δημοτικά έδρανα, αφού ο πρώτος ήταν υποψήφιος με τον Παπαστεργίου και δεν εκλέχθηκε, ενώ ο δεύτερος εκλέχθηκε με τον συνδυασμό του Κρεμμύδα.

Οι δυο τους τα λένε συχνά πυκνά, πότε στην Ασκληπιού και πότε στο καφέ του ξενοδοχείου «Αχίλλειον», ανταλλάσσοντας απόψεις και σχολιάζοντας τις πολιτικές και κοινωνικές εξελίξεις. Φυσικά και ο καθένας έχει την δική του προσωπικότητα και τα ιδιαίτερα του χαρίσματα.

Ο Πρόεδρος των ξενοδοχοϋπαλλήλων Τρικάλων υπήρξε ένας από τους καλύτερους ρέφερι των Τρικάλων και είναι πραγματικά αεικίνητος και ευγενικός, σκοτώνεται να σε εξυπηρετήσει. Και λόγω επαγγέλματος βέβαια…

Από την άλλη ο «γητευτής των τρένων» Χαχάμης είναι καλλιτεχνική φύση, έχει μάθει να σκορπά το γέλιο και να κάνει ευτυχισμένους τους ανθρώπους γύρω του. Μάλιστα είναι εκ των βασικών συντελεστών της θεατρικής παράστασης που θα ανεβεί εντός των επόμενων ημερών στο Πνευματικό κέντρο του Δήμου Τρικκαίων και έχει τον τίτλο «Οι τρύπες του βουλευτή». Για τον ρόλο που θα ερμηνεύσει αναγκάστηκε να κόψει την πλούσια χαίτη του, γνωρίζοντας πολύ καλά πως η τέχνη απαιτεί θυσίες.

Σίγουρα και οι δύο έχουν να μας πουν πολλά και μελλοντικά, αφού δεν είναι διατεθειμένοι να κάτσουν με τίποτα στ΄αυγά τους!