ΝΤΡΟΠΗ κύριε Τραγάκη

Αλήθεια τι μεγάλο κατόρθωμα! ΝΤΡΟΠΗ κύριε Τραγάκη για το θράσος σας.

Εκλεγήκατε 13 φορές για να υπηρετήσετε τα κοινά και τα συμφέροντα της πατρίδας μας, και εσείς ομολογείτε χωρίς ΝΤΡΟΠΗ ότι επιτύχατε περισσότερο στην δημιουργία μίας ευτυχισμένης οικογένειας παρά στην πολιτική.

Μήπως, ρωτάω μήπως, η πολιτική ήταν το μέσο για να δημιουργήσετε την αξιοζήλευτη αυτή οικογένεια; Μήπως, ρωτάω μήπως, εμείς οι υπόλοιποι παρίες δεν έχουμε αξιοζήλευτες οικογένειες χωρίς να ασχοληθούμε με την πολιτική; Λες και υπάρχει τρόπος να θέσεις σε σύγκριση για να μετρήσεις την ευτυχία κάθε οικογένειας.

Μήπως, ρωτάω μήπως, κοροϊδέψατε το κόμα και τους ψηφοφόρους σας όλα αυτά τα χρόνια για να βγαίνετε βουλευτής χωρίς στην ουσία να πραγματοποιείτε έργο, μιας και είσασταν αφοσιωμένος στην αξιοζήλευτη οικογένεια σας; Κατόρθωμα κ. Τραγάκη είναι να διακριθεί κάποιος που ασχολείται με τα κοινά και να μείνει στην ιστορία για την συμβολή του στην καλυτέρευση της πατρίδος μας, και όχι γιατί δημιούργησε μία αξιοζήλευτη οικογένεια.

ΝΤΡΟΠΗ. Φαντάζομαι το βουλευτικό σας έργο θα πραγματοποιούνταν γύρω από ρουσφέτια των συγχωριανών σας, γι αυτό και ο αρχηγός δεν θέλει να παραδώσεις το δαχτυλίδι στον γιο σου.

Έχοντας βέβαια και κατά νου τον πάνσοφο Ελληνικό λαό που λέει “πάει σόι το βασίλειο”, σου λέει ο αρχηγός: θα βάλουμε τώρα τον γιο να κάνει τα ίδια, να μην έχει τον νου του στην Ελλάδα και στην πολιτική που θέλουμε να εξασκήσουμε, και να βγει σε καμμιά εικοσαριά χρόνια να μας πει για τα πέντε παιδιά του με πόσο κόπο τα μεγάλωσε. Να τι ψηφίζαμε στο παρελθόν Συνέλληνες.

Ά ρε κατακαημένη Αράχωβα τι σου έμελλε να πάθεις.

Maximos