Ντόρα Μπακογιάννη : Επικοινωνώ με τον Σωτήρη Χατζηγάκη

ntoratr2_copy

 

Παρουσία πλήθους κόσμου η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας κα Ντόρα Μπακογιάννη εγκαινίασε  το Σαββάτου τα γραφεία του κόμματος στα Τρίκαλα.

Την Πρόεδρο της ΔΗ.ΣΥ υποδέχτηκαν στην είσοδο των γραφείων  ο Πρόεδρος της Ν.Ε Τρικάλων Γιώργος Γαντζούλας μαζί με στελέχη  του κόμματος και πλήθος κόσμου Σε συνέντευξη Tύπου που έδωσε στα γραφεία του κόμματος, η κ. Μπακογιάννη απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με την φημολογία περί συμμετοχής του κ. Χατζηγάκη στο ψηφοδέλτιο επικρατείας της Δημοκρατικής Συμμαχίας, τόνισε ότι«Μιλάμε συχνά για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις με τον κ.  Χατζηγάκη ο οποίος είναι ένας αξιόλογος πολιτικός, εκφραστής του μεσαίου χώρου, με μεγάλη προσφορά στον τόπο άλλα δεν έχουμε προχωρήσει σε καμία συζήτηση για την συμμετοχή του σε ψηφοδέλτιο του κόμματος».

Η κα Μπακογιάννη προσδιόρισε το χρόνο των εκλογών περίπου  το Πάσχα, υπογράμμισε τη βεβαιότητά της για την είσοδο της ΔΗΣΥ στη Βουλή και δεν απέκλεισε καμία συνεργασία, ακόμη και με την Ν.Δ. του Αντώνη Σαμαρά στη βάση προγραμματικής σύγκλισης μετά τις επόμενες εθνικές εκλογές.

Στον χαιρετισμό της μετά τον αγιασμό επισήμανε πως η Δημοκρατική Συμμαχία, είναι μια νέα διαφορετική πολιτική δύναμη, ένα ανοιχτό κίνημα που επέλεξε την αλήθεια και την υπευθυνότητα και θέλει να κάνει την ανατροπή ώστε να βγει η χώρα από το αδιέξοδο